Hoppa till innehåll

Almegas Instagram

Här samlar vi Almegas Instagramflöde på webben. Vi delar innehåll som ger dig verktyg och kunskap som är värdeskapande för dig och ditt företag.

Bild på Almegas chefekonom Patrick Joyce med citat "I jämförelse med föregående år anpassar nu företagen sina kostnader och då försvinner jobb" med anledning av inköpschefsindex för februari. Länkar till pressmeddelande.
Grafisk bild med foto på Almegas arbetsrättsjurister Jonas Stålnacke och Lina Cronebäck och med texten: Webbinarium - visselblåsarlagen, 14 mars. Länk i bild går till anmälningssidan för webbinariet på almega.se.
Grafisk bild på tre personer som sitter runt ett bord, en av personerna är pixlad. Länk i bild går till Prevent.se och kampanjsidan Hybridkontoret och arbetsmiljön.
Grafisk bild med texten "Det är här Almega". Länk i bild går till almega.se
Grafisk bild för kampanjen Säkert set. Bilden är formgiven som en filmaffisch med titel stjärnor med citat under stjärnorna. Länk i bild går till Prevents kampanjsida Säkert set.
Foto på Almegas vd Ann Öberg med citatet Regeringens utredning om ett lönegolv för arbetskraftsinvandrare var som befarat igen rolig läsning. Länk i bild går till intervju med Ann Öberg på almega.se
Logga Sverige kan inte vänta. Länk i bild till kampanjsidan Sverige kan inte vänta.
Foto på Almegas chef för Tjänsteutveckling med citatet; Deltagarna upplever att de äntligen fått bra personer att diskutera sina frågor med. Även texten Almegas vd-forum.
Grafisk bild med ett stort hjärta och texten Kärlek på jobbet, vad gäller egentligen? Länk i bild går till artikeln kärlek på jobbet kräver tydlighet som finns på almega.se
Grafisk bild med foto på Almegas arbetsgivarpolitiska expert Tuija Kivistö och med texten: Webbinarium - så lyckas du med löneprocessen, 22 februari 13-15. Länk i bild går till anmälningssidan för webbinariet på almega.se.
Grafiskt bild med text: Har du samlat in semesterönskemål från dina medarbetare? Meddelat dina medarbetare om antal swemesterdagar? Frågar medarbetaren om att ta ut obetalda semesterdagar? Frågat medarbetaren om att spara/ta ut sparade semesterdagar? Länk i bild går till checklista kring semesterplanering på almega,.se
Grafisk bild för kampanjen Säkert set. Bilden är formgiven som en filmaffisch med titel stjärnor med citat under stjärnorna. Länk i bild går till Prevents kampanjsida Säkert set.
Foto på en svart vägg med struktur och orange lysrör med med ordet AI. Länk i bild går till artikel om AO och chattbotar på almega.se
Foto på Mia Fransson, arbetsrättsjurist Almega samt Maria Elinder, arbetsrättsjurist Almega. Text i bild: Webbinairum AI och arbetsrätt 7 februari kl.9-11. Länk i bild går till anmälningssidan för webbinariet.
Grafisk bild med foto på Almegas chef för tjänsteutveckling Maria Elinder samt följande text: Opodden - bättre koll på de nya las-reglerna. Län i bild till poddens uppspelningsplattform Spotify.
Bild på Almegas vd Ann Öberg med citat: Jag är otroligt stolt över hela organisationer och när vi lyssnar med medlemsföretagen är de väldigt nöjda med Almegas leverans. Länk i bild går till intervju med Ann på almega.se
Grafisk bild som är orange och ljusgrå med texten QUIZ, Hur bra koll har du på nya LAS? Länk i bild går till almega.se där det finns ett QUIZ om LAS att göra.
Grafisk bild med texten "Det här är Almega". Bilden är orange och texten svart. Länk i bild går till almega.se
En grafisk bild med foto på Anki Udd från Ledarna samt Tuija Kivistö från Almega. Text i bild: Jobbfika, avsnitt 41, Introverta chefer. Länk till Prevents webbplats där poddavsnittet finns att lysnna på.
Orange bild med texten "Medlemskap hos Almega innebär:". Länk i bild går till almega.se sida om medlemskap.
Foto på en manshand som håller i en rosa kaffekopp som det står 5 kg på. Tre kaffemuggar till på bilden i orange, grön och blå färg med 2 kg, 3 kg, 8 kg skrivet på dem. Länk i bild går till Prevent.se
Orange grafisk bild med följande text: 9 myter om kollektivavtal, hur många har du koll på? Länk i bild går till webbartikel som handlar om myter om kollektivavtal.
Grafisk bild med en asiatisk kvinna som tittar i en bokhylla. Text i bild: Visselblåsarlagen - har du allt på plats? Länk i bild går till artikel med information kring Visselblåsarlagen.
Grafisk bild med text: Detta får du som medlem i Almega. Rådgivning av Sveriges främsta experter, Ett kollektivavtal utvecklat för framtiden, utbildningar som vässar dig som arbetsgivare. Länk i bild går till almega.se
AI-genererad bild på en tomte sittandes i fåtölj med hund i knäet. En tänd brasa och julgran med lysande ljusslinga i bakgrunden. Text på bild: Arbetsro i juletider.
Bild på tomtens händer iklädda vita vantar som knappar på en laptop. Bildtext: Minska julstressen på jobbet. Länk i bild går till artikel med tips om hur du som arbetsgivare kan minska stressen på jobbet.
Ett helt AI-genererat innehåll som föreställer ett ägg med ansikte sittandes på en bok omgivet av grankvistar och ett vinterlandskap med skinande sol i bakgrunden. På bilden finns texten "Utbildningsägg".
Textplatta med följande text: Ge lärosätena incitament att stärka svensk kompetens. Rapporten har tagits fram av Almega, Techsverige och innovationsföretagen. Malmer Insight AB har skrivit underlaget. Bilden länkar till rapportsidan.
Bekomscenenfoto på ett filmbås där en kvinna blir påmickad av en man med glasögon, samt en man sittandes bredvid.
Foto på Almegas vd Ann Öberg med citatet "All vår verksamhet sker i syfte att skapa så goda förutsättningar som möjligt". Länk i bild går till webbartikel där Ann svarar på tre aktuella frågor.
Foto på två pepparkaksgubbar med glada glasyrmunnar. En pratbubbla mellan pepparkakorna och följande text "Kommunikationskakor".
Bild på cyklar i ett cykelställ som är täckt med snö. Text i bild "Snöstorm och insnöad - vad gäller?". Bildlänk går till artikel på almega.se om vad som gäller om man pga snökaos inte kan ta sig till sin arbetsplats.
Foto på två ben, ena klädd i mysbyxa och lurvig toffel, andra klädd i finbyxa och vit sneaker. Bild länkar till Prevent.se.
Grafisk bild med texten 9 myter om kollektivavtal, hur många har du koll på? Bildlänk till webbartikel om myter om kollektivavtal.
En AI-genererad bild som föreställer ett pepparkakshjärta med armar och ben, prydd med glasyr, som står med öppna armar i en dörröppning. Ett snötäckt vinterlandskap och en lysande sol syns i bakgrunden. På bilden finns även texten: Det hjärtliga välkomnandet. Bilden har ingen länk.
Bild med texten "missa inte Almegadagen, 30 november kl.09.00-16.00. Vd, chef eller HR-medarbetare? Rusta dig inför 2024 med en dag fylld av kunskap för dig inom tjänstesektorn. Bild länkar till anmälningssidan för Almegadagen.
Foto på Almegas arbetsrättsexpert Mattas Östman. Bilden länkar till filmer där du kan fördjupa dig i olika arbetsrättsliga frågor.
Illustration med grön bakgrund och sju glada personer med stora leenden. Bilden länkar till arbetsgivarguiden.se
Grafisk bild med foton på Almegas arbetsrättsjurist Hedda Mann och Jonas Stemo, Chefsjurit på Almega. Text på bild: Expertpanel. Bild länkar till anmälningssidan för Almegadagen.
Grafisk bild med följande text: 9 myter om kollektivavtal. Hur många har du koll på? Bilden länkar till artikel på almega.se
Foto på en t-banevagn i Stockholm med följande text: Sänkta arbetsgivaravgifter för fler jobb och ökad tillväxt. En rapport om tjänstesektorn. Bildlänk till rapportsidan.
Grafisk platta med txten Almegadagen - Almegas största utbildningsevent. Bild länkar till anmälningssidan för Almegadagen.
Foto på Tareq Taylor med bildtext företagen löser våra största utmaningar. Bild länkar Svenskt Näringslivs kampanjsida Företagen löser våra största utmaningar.
Grafisk bild med texten Almega anställer arbetsrättsjurist/expert till vårt kontor i Linköping. Ansök senast 31 december. Bild länkar till jobbannons.
Foto på Almegas vd Ann Öberg och följande citat: Vi företräder medlemsföretagen i allt som rör villkoren på den svenska arbetsmarknaden och arbetar för att främja en konkurrenskraftig tjänstesektor. Bilden länkar till intervju med Ann Öberg.
Gafiskt blid med foto på Almegas arbetsrättsjurist Jonas Stålnacke med följande citat: Det är alltid spännande att gå igenom Arbetsdomstolens domar på Almegadagen. Där får vi reflektera tillsammans över hur de påverkar dig som arbetsgivare i din vardag. Bild länkar till anmälningssidan för Almegadagen.
Grafisk bild med foto på Almegas opinionsstrateg Réka Tolnai. På bilden finns även Facebook-ikon och Instagram-ikon samt loggan Sverige kan inte vänta. Bild länkar till Instagraminlägg. 

Bild länkar till Almegas kampanjsida Sverige kan inte vänta.
Grafisk bild med foto på en kvinna och tre pratbubblor. I pratbubblorna finns text. Pratbubbla 1: Almega tecknar bra kollektivavtal." Pratbubbla 2: Almega arbetar för att förbättra förutsättningarna för oss. Pratbubbla 3: Almegas medlemstjänster täcker våra behov. Bild länkar till Almega.se
Grafisk bild med foto på Almegas chef för Tjänsteutveckling och citat: "Almegadagen - dagen du inhämtar kunskap, energi och nätverkar inför 2024!". Bild länkar till anmälningssidan för Almegadagen.
Grafisk bild med gråfärgad ojämn cirkel med följande text: Vem vänder du dig till när ett arbetsmiljöproblem uppdagas?. På bilden finns även loggan för Prevent - arbetsmiljö i samverkan Svensk Näringsliv, LO & PTK. Bild länkar till prevent.se
Foto på Almegas arbetsrättsjurist Axel Hammarén samt följande citat: Förhandlarrollen kan man ha hela yrkeslivet och man utvecklas kontinuerligt". 
Bild länkar till intervju med Axel Hammarén.
Grafisk bild med följande text: Almegadagen - Almegas största utbildningsevent. Bild länkar till anmälningssidan för Almegadagen.
Foto på en skog uppifrån med följande bildtext: Den gröna omställningen i norra Norrland. En rapport om tjänstesektorns roll. Bild länkar till rapporten.
Grafiskt bild med följande text: Följ Almegas näringspolitiska arbete i vår nya kanal: Sverige kan inte vänta. Bilden länkar till kampanjsidan Sverige kan inte vänta.
Gafiskt bild med orange bakgrund och följande text: Hjälp när du behöver den: arbetsgivarguiden.se
Bild länkar till arbetsgivarguiden.se
Foto från en mässa med fyra av Almegas arbetsrättsjurister vid en monter på juristmässan på Stockholms Universitet.