Hoppa till innehåll

Almegas Instagram

Här samlar vi Almegas Instagramflöde på webben. Vi delar innehåll som ger dig verktyg och kunskap som är värdeskapande för dig och ditt företag.

Textplatta med följande text: Ge lärosätena incitament att stärka svensk kompetens. Rapporten har tagits fram av Almega, Techsverige och innovationsföretagen. Malmer Insight AB har skrivit underlaget. Bilden länkar till rapportsidan.
Bekomscenenfoto på ett filmbås där en kvinna blir påmickad av en man med glasögon, samt en man sittandes bredvid.
Foto på Almegas vd Ann Öberg med citatet "All vår verksamhet sker i syfte att skapa så goda förutsättningar som möjligt". Länk i bild går till webbartikel där Ann svarar på tre aktuella frågor.
Foto på två pepparkaksgubbar med glada glasyrmunnar. En pratbubbla mellan pepparkakorna och följande text "Kommunikationskakor".
Bild på cyklar i ett cykelställ som är täckt med snö. Text i bild "Snöstorm och insnöad - vad gäller?". Bildlänk går till artikel på almega.se om vad som gäller om man pga snökaos inte kan ta sig till sin arbetsplats.
Foto på två ben, ena klädd i mysbyxa och lurvig toffel, andra klädd i finbyxa och vit sneaker. Bild länkar till Prevent.se.
Grafisk bild med texten 9 myter om kollektivavtal, hur många har du koll på? Bildlänk till webbartikel om myter om kollektivavtal.
En AI-genererad bild som föreställer ett pepparkakshjärta med armar och ben, prydd med glasyr, som står med öppna armar i en dörröppning. Ett snötäckt vinterlandskap och en lysande sol syns i bakgrunden. På bilden finns även texten: Det hjärtliga välkomnandet. Bilden har ingen länk.
Bild med texten "missa inte Almegadagen, 30 november kl.09.00-16.00. Vd, chef eller HR-medarbetare? Rusta dig inför 2024 med en dag fylld av kunskap för dig inom tjänstesektorn. Bild länkar till anmälningssidan för Almegadagen.
Foto på Almegas arbetsrättsexpert Mattas Östman. Bilden länkar till filmer där du kan fördjupa dig i olika arbetsrättsliga frågor.
Illustration med grön bakgrund och sju glada personer med stora leenden. Bilden länkar till arbetsgivarguiden.se
Grafisk bild med foton på Almegas arbetsrättsjurist Hedda Mann och Jonas Stemo, Chefsjurit på Almega. Text på bild: Expertpanel. Bild länkar till anmälningssidan för Almegadagen.
Grafisk bild med följande text: 9 myter om kollektivavtal. Hur många har du koll på? Bilden länkar till artikel på almega.se
Foto på en t-banevagn i Stockholm med följande text: Sänkta arbetsgivaravgifter för fler jobb och ökad tillväxt. En rapport om tjänstesektorn. Bildlänk till rapportsidan.
Grafisk platta med txten Almegadagen - Almegas största utbildningsevent. Bild länkar till anmälningssidan för Almegadagen.
Foto på Tareq Taylor med bildtext företagen löser våra största utmaningar. Bild länkar Svenskt Näringslivs kampanjsida Företagen löser våra största utmaningar.
Grafisk bild med texten Almega anställer arbetsrättsjurist/expert till vårt kontor i Linköping. Ansök senast 31 december. Bild länkar till jobbannons.
Foto på Almegas vd Ann Öberg och följande citat: Vi företräder medlemsföretagen i allt som rör villkoren på den svenska arbetsmarknaden och arbetar för att främja en konkurrenskraftig tjänstesektor. Bilden länkar till intervju med Ann Öberg.
Gafiskt blid med foto på Almegas arbetsrättsjurist Jonas Stålnacke med följande citat: Det är alltid spännande att gå igenom Arbetsdomstolens domar på Almegadagen. Där får vi reflektera tillsammans över hur de påverkar dig som arbetsgivare i din vardag. Bild länkar till anmälningssidan för Almegadagen.
Grafisk bild med foto på Almegas opinionsstrateg Réka Tolnai. På bilden finns även Facebook-ikon och Instagram-ikon samt loggan Sverige kan inte vänta. Bild länkar till Instagraminlägg. 

Bild länkar till Almegas kampanjsida Sverige kan inte vänta.
Grafisk bild med foto på en kvinna och tre pratbubblor. I pratbubblorna finns text. Pratbubbla 1: Almega tecknar bra kollektivavtal." Pratbubbla 2: Almega arbetar för att förbättra förutsättningarna för oss. Pratbubbla 3: Almegas medlemstjänster täcker våra behov. Bild länkar till Almega.se
Grafisk bild med foto på Almegas chef för Tjänsteutveckling och citat: "Almegadagen - dagen du inhämtar kunskap, energi och nätverkar inför 2024!". Bild länkar till anmälningssidan för Almegadagen.
Grafisk bild med gråfärgad ojämn cirkel med följande text: Vem vänder du dig till när ett arbetsmiljöproblem uppdagas?. På bilden finns även loggan för Prevent - arbetsmiljö i samverkan Svensk Näringsliv, LO & PTK. Bild länkar till prevent.se
Foto på Almegas arbetsrättsjurist Axel Hammarén samt följande citat: Förhandlarrollen kan man ha hela yrkeslivet och man utvecklas kontinuerligt". 
Bild länkar till intervju med Axel Hammarén.
Grafisk bild med följande text: Almegadagen - Almegas största utbildningsevent. Bild länkar till anmälningssidan för Almegadagen.
Foto på en skog uppifrån med följande bildtext: Den gröna omställningen i norra Norrland. En rapport om tjänstesektorns roll. Bild länkar till rapporten.
Grafiskt bild med följande text: Följ Almegas näringspolitiska arbete i vår nya kanal: Sverige kan inte vänta. Bilden länkar till kampanjsidan Sverige kan inte vänta.
Gafiskt bild med orange bakgrund och följande text: Hjälp när du behöver den: arbetsgivarguiden.se
Bild länkar till arbetsgivarguiden.se
Foto från en mässa med fyra av Almegas arbetsrättsjurister vid en monter på juristmässan på Stockholms Universitet.