Hoppa till innehåll

Jobb & karriär

Alla tjänste­företags största tillgång är människorna som arbetar där. Som Sveriges ledande arbetsgivar­organisation inom tjänstesektorn kan vi intyga att så är fallet. Våra medarbetare och all den kunskap som de besitter är vår viktigaste tillgång. Och det värnar vi.

Lediga tjänster

Du – vår viktigaste tillgång!

Hos oss arbetar bland annat arbetsrättsjurister och näringspolitiska experter med att skapa de bästa förutsättningarna för våra medlems­företag, och för deras medarbetare.

Vi arbetar nära våra medlemmar och finns från Luleå i norr till Malmö i söder fördelat på nio kontor med huvudkontoret placerat i Stockholm. På senare tid har vi alla tagit den digitala möteskulturen till en ny nivå.

Var med och skapa framtidens arbetsliv! Jobba på Almega

”Ibland är det snabba puckar, ibland handlar det om långsiktigt påverkansarbete.”

Erik Lindén, kommunikationschef Vård­företagarna

Uppsatspraktik hos Almega

Är du juriststudent och ska skriva ditt examensarbete inom arbetsrätt?

Almega är Sveriges ledande arbetsgivarorganisation inom tjänstesektorn. Vi förhandlar kollektivavtal och erbjuder arbetsrättslig rådgivning för 11 500 medlemsföretag som finns inom ett sextiotal olika branscher.

Almega erbjuder för vårterminen 2024 möjlighet att kombinera uppsatsskrivande för dig som är intresserad av arbetsrätt med en unik inblick i en arbetsgivarorganisation inom Svenskt Näringsliv.

Under din uppsatspraktik hos oss får du arbeta med våra arbetsrättsjurister och förhandlare i Näringslivets Hus i Stockholm. När du inte skriver din uppsats får du möjlighet att pröva rollen som arbetsrättsjurist vilken bland annat innefattar arbetsrättslig rådgivning, skriva utredningar, medverka vid förhandlingar och delta i arbetet med domstolsprocesser med mera.

Din ansökan till uppsatspraktik, våren 2024,
inom arbetsrätt

Låter detta intressant? Ansök då till Almegas uppsatspraktik genom att skicka en ansökan innehållandes CV, betyg samt en kort beskrivning av tilltänkt uppsatsämne. Skicka in din ansökan senast den 15 december 2023 till uppsatspraktik@almega.se.

Kvinna arbetar framför laptop