Jobb & karriär

Vi är Almega

Du – vår viktigaste tillgång!

Alla tjänste­företags största tillgång är människorna som arbetar där. Som Sveriges ledande arbetsgivar­organisation inom tjänstesektorn kan vi intyga att så är fallet. Våra medarbetare och all den kunskap som de besitter är vår viktigaste tillgång. Och det värnar vi.

Hos oss arbetar bland annat arbetsrättsjurister och näringspolitiska experter med att skapa de bästa förutsättningarna för våra medlems­företag, och för deras medarbetare. I över 100 år har vi medverkat till att skapa hållbara villkor i hundratals branscher på framväxt. Under alla dessa år har vi varit en trygg punkt för de företag som velat vara goda arbetsgivare, utan att göra avkall på lönsamhet.

Vi arbetar nära våra medlemmar och finns från Luleå i norr till Malmö i söder fördelat på nio kontor med huvudkontoret placerat i Stockholm. Dygnet runt, året runt kan du få den hjälp du behöver i vår digitala arbetsgivarportal. Under 2020 har vi alla tagit den digitala möteskulturen till en ny nivå vilket innebär att vi snabbt och enkelt kan erbjuda ett personligt möte på betryggande avstånd.

Vill du vara med på vår resa när vi tillsammans skapar framtidens arbetsliv?