Hoppa till innehåll


Viktiga datum som du ska ha koll på

  • 29 JUNI | EU:s arbetsvillkorsdirektiv implementeras i LAS

    Som arbetsgivare behöver du nu se över utformningen av anställningsavtal samt vilken skriftlig information som ska lämnas vid ingående av nya anställningar – så att ni står redo när direktivet träder i kraft.

  • 30 JUNI | De nya LAS-reglerna träder i kraft

    Den överenskommelse som Svenskt Näringsliv, LO och PTK kommit överens om kring nya LAS-regler blir gällande. Som arbetsgivare behöver du nu se till att implementera de nya reglerna gällande bland annat turordningsundantag.

  • 1 OKTOBER | De nya LAS-reglerna tillämpas

    Nu gäller de nya LAS-reglerna, och som arbetsgivare behöver du ha allt på plats för att följa dem. Bland dessa finns till exempel sakliga skäl för uppsägning, turordningsundantag och begränsade möjligheter till hyvling.

Jag vill veta mer om medlemskapet