Hoppa till innehåll

Mötesplats Offentliga Affärer

Almega medverkar på konferensen Mötesplats Offentliga Affärer den 25-26 september, på Nacka Strand Möten & Event i Stockholm.

Almega kommer tillsammans med Svenskt Näringsliv att arrangera ett seminarium:

”Hur väl fungerar konkurrensen i offentlig upphandling?”

Hur bra fungerar konkurrensen i de offentliga upphandlingarna? Dåligt, enligt Europeiska revisionsrätten som pekar på ökad byråkrati, alltför restriktiva krav och kriterier och skräddarsydda förfrågningsunderlag som delorsaker till allt sämre konkurrens i upphandlingarna inom EU. Gäller samma för svenska upphandlingar? Och hur kan mer konkurrens stimuleras?

Ulrica Dyrke, jurist och näringspolitisk expert upphandling och konkurrens på Almega samt Ellen Hausel Heldahl, jurist och expert offentlig upphandling på Svenskt Näringsliv kommer att medverka, tillsammans med representanter från Upphandlingsmyndigheten och Konkurrensverket.

Medlemmar har rabatt till konferensen

Som medlem i Almegas förbund eller branscher får du möjlighet att köpa biljett med rabatt. Rabattkoden ”SMARTPARTNER” ger 1 200 kr rabatt, dvs: 5 700 kr för en tvådagarsbiljett i stället för 6 900 kr (exklusive moms).

Erbjudandet gäller fram till eventet.  Vid användande av angiven rabattkod ansvarar respektive företag för att de är medlemmar i något av Almegas förbund eller branscher. 

Respektive företag ansvarar för att ifyllda uppgifter är korrekta köp av biljett.

Om Mötesplats Offentliga Affärer

Konferensen Mötesplats Offentliga Affärer, hålls 25-26 september på Nacka Strand Möten & Event i Stockholm. Lyssna till intressanta seminarier, få möjlighet till kompetensutveckling, mingel och utbyte av erfarenheter. 

Frågor

Vid frågor om konferensen, anmälan eller gruppbokningar över 10 personer hänvisar vi till adina.samuelsson@hexanova.se.

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle
Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}