Hoppa till innehåll

Ett medlemskap med tre starka krafter

Vi är stolta över att erbjuda ett medlemskap där du får tre starka krafter i en. Ditt företag får inte bara stöd av Almega och ett av de nio förbunden inom Almega, utan även av Svenskt Näringsliv – som vår arbetsgivar­organisation är en del av.

Detta innebär att ditt företag stärks av tjänste­företagens, branschens och företagsamhetens röst – samtidigt. Bättre rustat för framgång kan ditt företag inte bli.

1. Almega: tjänste­företagens röst

På Almega arbetar vi för att skapa bästa möjliga förutsättningar för tjänstesektorn på den svenska arbetsmarknaden. Detta gör vi genom att driva viktiga frågor, höja rösten när det behövs och ge råd i alla möjliga arbetsgivarfrågeställningar. Våra arbetsrättsjurister och näringspolitiska experter arbetar för att lösa dina komplexa utmaningar – från anställning till uppsägning, och genom tvister och förhandlingar.

Vår arbetsgivarjour är endast ett telefonsamtal eller mejl bort och Arbetsgivarguiden, Almegas digitala kunskapsbank, tillgänglig dygnet runt.

2. Förbunden inom Almega: branschernas röst

De nio förbunden inom Almega har kontroll på din bransch och driver frågor som är viktiga för ditt företag. Tillsammans med fackliga organisationer förhandlar de också fram framtidens kollektivavtal som reglerar anställningsvillkor och ger dig grunden för att kunna vara en god arbetsgivare.

3. Svenskt Näringsliv: företagsamhetens röst

Syftet med Svenskt Näringslivs arbete är att göra det enkelt att driva företag. Här drivs frågor och förenklingsarbete för ett bra företagsklimat på alla nivåer. Näringslivs­organisationen finns i 21 regioner och påverkar beslutsfattare över hela landet, och har även kontor i Bryssel för att bevaka och påverka beslut som fattas inom EU.

Med 50 arbetsgivar- och bransch­organisationer som medlemmar samlas 60 000 medlems­företag och nästan 2 miljoner medarbetare som tillsammans skapar en unik kraft i arbetet med att stärka företagens konkurrenskraft.

Första steget till medlemskap – gör en intresseanmälan