Jouren

Almegas jour

– Få hjälp av Sveriges bästa arbetsrättsjurister

Ibland hamnar man som arbetsgivare i situationer som kräver akut hjälp och råd. Som medlem i Almega är du alltid välkommen att ringa jouren med dina frågor. I jouren arbetar många av Sveriges bästa arbetsrättsjurister, avtalsexperter och förhandlare.

Arbetsgivarguiden

Som medlem i Almega har du tillgång till Arbetsgivarguiden – vår kunskapsbank på webben, som ingår i ditt medlemskap. Här får du juridisk rådgivning och snabb och aktuell information om ditt eller dina kollektivavtal – dygnet runt.

Saknar du inlogg till Arbetsgivarguiden? Klicka här!

Saknar du ditt medlemsnummer? Mejla oss på medlem@almega.se så tar vi fram det åt dig.

Prata med din kontaktperson

Vill du som medlem i Almega komma i kontakt med någon som är specialist på ditt avtal? Då är bästa sättet att du vänder dig direkt till dina kontaktpersoner. Dina kontaktpersoner hittar du kontaktuppgifter till genom att logga in i Arbetsgivarguiden.

Intresserad av ett medlemskap?

Med en högkvalitativ rådgivning och service i arbetsgivarfrågor vill vi hjälpa dig att växa och vara en god arbetsgivare. Tillsammans med fackliga organisationer driver vi också ett gemensamt arbete för att förbättra våra framtida kollektivavtal. Samtidigt jobbar vi hårt med att påverka beslutsfattare i allt från korttidsarbete, till anstånd med skatter och företagens långsiktiga behov av kompetensförsörjning.
Läs mer om medlemskapet här

Kontakta oss via telefon

Som medlem i Almega har du alltid möjlighet att kontakta vår arbetsgivarjour. Numret till jouren är 08-762 69 90. Ange företagets organisationsnummer eller medlemsnummer och sedan får du prata med en rådgivare från Almega.

Telefonjouren är öppen kl 8.30 – 17.00.

Juni-augusti kl 8.30 – 16.00.

Kontakta jouren via mejl

Mejla in din fråga till oss via formuläret nedan så kontaktar vi dig senast påföljande arbetsdag.