exklusivt för medlemmar

Almegas jour

Få hjälp av Sveriges bästa arbetsrättsjurister

Ibland hamnar man som arbetsgivare i situationer som kräver akut hjälp och råd. Som medlem i Almega är du alltid välkommen att ringa arbetsgivarjouren med dina frågor. I jouren arbetar många av Sveriges bästa arbetsrättsjurister, avtalsexperter och förhandlare.

arbetsgivarguiden

Upplys dig själv när som helst – i Arbetsgivarguiden

Som medlem i Almega har du tillgång till Arbetsgivarguiden – vår digitala kunskapsbank. Här får du juridisk rådgivning och snabb och aktuell information om ditt eller dina kollektivavtal – dygnet runt. Saknar du inlogg? Klicka här! Saknar du medlemsnummer? Mejla oss på medlem@almega.se så tar vi fram det.

Ditt företags kontaktpersoner finns i guiden

Vill du komma i kontakt med någon som är specialist på ditt företags avtal? Då är bästa sättet att du vänder dig direkt till dina kontaktpersoner, som du hittar i Arbetsgivarguiden.

arbetsgivarjouren

Få svar på dina frågor av experterna i vår jour

  • Kontakta jouren via telefon

Som medlem i Almega kan du ringa vår arbetsgivarjour på 08-762 69 90. Ange bara företagets organisationsnummer eller medlemsnummer så får du prata med en rådgivare från Almega. Telefonjouren är öppen 8.30–17.00 (juni–augusti 8.30–16.00).

  • Kontakta jouren via mejl

Mejla in din fråga till oss via formuläret här intill så kontaktar vi dig senast följande arbetsdag.

 

Våra experter finns här för dig som medlem.

 

bli medlem

Som medlem får du tillgång till Arbetsgivarguiden och jouren

Med en högkvalitativ rådgivning och service i arbetsgivarfrågor vill vi hjälpa dig att växa och vara en god arbetsgivare. Tillsammans med fackliga organisationer driver vi också ett gemensamt arbete för att förbättra våra framtida kollektivavtal. Samtidigt jobbar vi hårt med att påverka beslutsfattare i allt från korttidsarbete, till anstånd med skatter och företagens långsiktiga behov av kompetensförsörjning.

Läs mer om medlemskapets fördelar här