Hoppa till innehåll
Människor samtalar

Stort intresse för Almegas nya AI-forum

Insikter och praktisk kunskap kring AI står högt på agendan hos svenska tjänsteföretag. Med det i åtanke startar nu Almega ett helt nytt AI-forum – och gensvaret är stort från företagen.

AI-forumet drar i gång i maj månad och fokuserar på kompetens- och erfarenhetsutbyte för deltagarna med AI-frågor i fokus.

– Som deltagare ska du bli inspirerad, få fördjupad kunskap, insikter och konkreta råd som du kan använda i din organisation, berättar Maria Elinder, chef för tjänsteutveckling på Almega, som tillsammans med Moa Tivell, näringspolitisk expert på Almega, projektleder initiativet.

Inspiration och erfarenhetsutbyte

Almegas AI-forum kommer att ha fyra fysiska träffar under året. Varje träff innehåller en inspirationsföreläsning om politiska, juridiska eller praktiska frågor kring AI. En stor del av träffen ägnas också åt erfarenhetsutbyte mellan medlemsföretagen.

Och intresset har varit stort. I skrivande stund är det så gott som fullbokat.

”Våra forum är något vi kommer fortsätta att utveckla”

Maria Elinder

Chef för Tjänsteutveckling

Stockholm

Läs mer

– Vi vet att den här typen av forum är något som efterfrågas av våra medlemsföretag och något vi kommer fortsätta utveckla. Vi erbjuder också kompetensutveckling på temat AI i form av kurser, där jag varmt kan rekommendera nästa tillfälle av vår utbildning inom AI och arbetsrätt, säger Maria Elinder.