Hoppa till innehåll

”Säkerhetshetsläget i Europa har inte varit allvarligare sedan andra världskriget. I EU, precis som i Sverige, är det företagen som sitter på de flesta lösningarna. För parlamentarikerna handlar det om att undanröja fler av de hinder som dessa företagare ställs inför” skriver Fredrik Östbom, näringspolitisk chef och David Wästberg, näringspolitisk expert, Almega, i en debattartikel hos Altinget.

”EU måste komma till rätta med hur och vad som krävs för att öka produktiviteten och därigenom välståndet. Nyckeln ligger i ett företagarvänligt och modernt EU där tjänsteföretagen tillåts spela sin avgörande roll fullt ut. Nu hoppas vi att de kandidater som vi skickar till Europaparlamentet tar med sig detta. EU kan inte vänta – Sverige kan inte vänta”

”Det mesta i omvärlden talar för att EU:s motståndskraft måste öka, något som sker bäst genom ett starkare och mer välfungerande EU”

David Wästberg och Fredrik Östbom i Altinget.