Hoppa till innehåll

Almega utbildar

Höj kunskapen inom allt från arbetsrätt och arbetsmiljö till kollektivavtal. Våra utbildningar tar upp viktiga frågor som påverkar din och dina medarbetares vardag. Vi skräddarsyr även utbildningar efter era behov.

Varierat utbud av utbildningar och kurser

Vi väljer ämnen och typer av utföranden i nära samspel med medlemmarna, för att möta företagens behov. Finns inget i kalendariet som passar, kontakta oss så skräddarsyr vi en utbildning åt er.

Vanliga frågor om våra utbildningar

Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna om våra utbildningar. Har du andra frågor om vår utbildningsverksamhet? Kontakta oss!

Hur gör jag för att anmäla mig till en kurs?

Sök efter den kurs du är intresserad av i vårt kalendarium för kurser och aktiviteter. Vill du ha hjälp och vägledning eller önskar en kurs särskilt anpassad för era behov, kontakta oss gärna.

Vad gäller om jag vill om- eller avboka?

Jag är inte medlem, kan jag gå en utbildning hos er?

Du som inte är medlem är  varmt välkommen att ta del av våra kurser och webbinarier, men då till ett annat pris. Detaljerad information hittar du under tillfället du är intresserad av.

Läs mer om vilka fördelar som finns med ett medlemskap i Almega här.

Vad gör Almega utbildar?

Vår utbildningsverksamhet är omfattande och målet är att hjälpa dig som arbetsgivare att utveckla din verksamhet på bästa sätt. Vi erbjuder utbildningar i bland annat arbetsrätt, arbetsmiljö och kollektivavtal och tar upp viktiga frågor som påverkar din och dina medarbetares vardag. Vi skräddarsyr även utbildningar när det är önskvärt.

Finns kurser på engelska/In English?

Här kan du filtrera fram kurser som hålls på engelska.

Kurser på engelska / In English

Skräddarsydd kurs? Vi anpassar gärna efter era behov.