Välkommen till Almega Utbildar

Hos oss hittar du all kunskap du behöver för att vara en säker, trygg och modig arbetsgivare. Ta för dig av vårt kursutbud, vi är till för dig!

Att ha kunskap är att veta hur du utvecklar din verksamhet på bästa sätt. Det är också att kunna undvika problem redan innan de uppstår.

Vi har kunskapen. Och vi delar med oss till dig. Almega har experter inom alla områden som berör din roll som arbetsgivare, chef eller HR-person. Våra kursledare, som också är arbetsrättsjurister/arbetsrättsexperter, har kunskap om förutsättningarna för just din bransch och ditt företags kollektivavtal. Vi ger dig den teoretiska kunskapen, men lär dig också hantera praktiska situationer i yrkesvardagen.

Vi har kurser inom områdena arbetsrätt, kollektivavtal, lön och arbetsmiljö. Vi har heldags- och halvdagskurser under både höst och vår. Vi kan anpassa en kurs till dina önskemål och vi kan komma till ditt företag om du föredrar det. Med oss är inget omöjligt.

    Kalendarium hösten 2018

 

ALL-dagarna

ALL-dagarna 2018 – det du behöver veta inför kommande år på bara en dag!

Att ha koll på den ständiga utvecklingen kring kollektivavtal, lagar och lönesättning är inte alltid helt okomplicerat – men fullständigt nödvändigt för dig som arbetar med lön- eller HR-frågor.

Almega bjuder, för 24 året i rad, in dig till ALL-dagarna, en heldag där du kan vässa dina kunskaper inom dessa områden.

Läs mer om detta

 

skräddarsydda kurser

Anpassa utbildningen till ditt företag

Precis som det låter kan Almegas företagsanpassade utbildningar äga rum på ditt företag. Vi anpassar oss efter dina behov och önskemål – mer företagsanpassat än så kan det inte bli.

När du behöver en utbildning som fokuserar på de frågor som är viktiga för det egna företaget erbjuder vi företagsanpassade utbildningar. Vi går tillsammans igenom era önskemål och anpassar utbildningen efter era behov inom områdena arbetsrätt, arbetsmiljö, kollektivavtal och lönebildning.

Läs mer om detta

Almega Express

Almega Express – halvdagar för hela din verksamhet

Almega express är våra halvdagskurser där du får kunskaper om en fråga eller ett ämne som intresserar dig. Du träffar också kollegor från andra företag att byta erfarenheter med.

På vissa orter kan du kombinera kurser så att du kan skapa din egna skräddarsydda heldagskurs.

Läs mer om detta