Välkommen till Almega Utbildar

Hos oss hittar du all kunskap du behöver för att vara en säker, trygg och modig arbetsgivare. Ta för dig av vårt kursutbud, vi är till för dig!

Att ha kunskap är att veta hur du utvecklar din verksamhet på bästa sätt. Det är också att kunna undvika problem redan innan de uppstår.

Vi har kunskapen. Och vi delar med oss till dig. Almega har experter inom alla områden som berör din roll som arbetsgivare, chef eller HR-person. Våra kursledare, som också är arbetsrättsjurister/arbetsrättsexperter, har kunskap om förutsättningarna för just din bransch och ditt företags kollektivavtal. Vi ger dig den teoretiska kunskapen, men lär dig också hantera praktiska situationer i yrkesvardagen.

Vi har kurser inom områdena arbetsrätt, kollektivavtal, lön och arbetsmiljö. Vi har heldags- och halvdagskurser under både höst och vår. Vi kan anpassa en kurs till dina önskemål och vi kan komma till ditt företag om du föredrar det. Med oss är inget omöjligt.

Inför hösten 2018

 

skräddarsydda kurser

Anpassa utbildningen till ditt företag

Precis som det låter kan Almegas företagsanpassade kurser äga rum på just ditt företag. Dessutom anpassas kurserna efter dina behov och önskemål – mer företagsnära än så kan det inte bli.

Ibland behöver du kunna anpassa en utbildning till just ditt företags behov. Kanske behöver du säkerställa att du inte hamnar på en utbildning tillsammans med konkurrerande företag av någon anledning, eller så behöver du kanske ha en utbildning som fokuserar enbart på de frågor som är viktiga för just det egna företaget.

Läs mer om detta

Almega Express

Almega Express – halvdagar för hela din verksamhet

Almega express är vår serie av halvdagskurser. På dessa seminarier möter du Almegas experter och får en inblick i den fråga eller det ämne som intresserar dig. Du möter också kollegor från andra företag att byta erfarenheter med.

På vissa orter går det även att kombinera kurser så att du kan skapa din egen skräddarsydda heldagskurs.

Läs mer om detta