Välkommen till Almega Utbildar

Vi tror på människor som tror på människor. Människor är nämligen det som gör våra medlems­företag framgångsrika.

Att ha kunskap är att veta hur du utvecklar din verksamhet på bästa sätt. Det är också att kunna undvika problem redan innan de uppstår.

Almega har experter inom alla områden som berör din roll som arbetsgivare, chef eller HR-person.

Våra kursledare, som också är arbetsrättsjurister/arbetsrättsexperter, har kunskap om förutsättningarna för just din bransch och ditt företags kollektivavtal. Vi hjälper dig med den teoretiska kunskapen, men lär dig också hantera praktiska situationer i yrkesvardagen.

Vi erbjuder kurser inom områdena arbetsrätt, arbetsmiljö, kollektivavtal och lönebildning. Vi har heldags- och halvdagskurser och webbinarier under både höst och vår. Vi kan anpassa en utbildning till dina önskemål och vi kan komma till ditt företag om du föredrar det. Med oss är inget omöjligt.

Vårt kursutbud

Ny som medlem, behov av en repetition eller nyfiken på ett specifikt ämne? Anmäl dig till ett av våra webbinarier

 

 

 

Webbinarie

Delta från den plats som passar dig bäst

på Almegas webbinarium går vi igenom frågor kopplat till dig och din roll som arbetsgivare/arbetsgivarrepresentant. Du kan delta i webbinarierna från den plats som passar dig bäst.

 

Läs mer om detta

Företags­anpassad utbildning

Anpassa utbildningen till ditt företag

Precis som det låter kan Almegas företags­anpassade utbildningar äga rum på ditt företag. Vi anpassar oss efter dina behov och önskemål – mer företagsanpassat än så kan det inte bli.

När du behöver en utbildning som fokuserar på de frågor som är viktiga för det egna företaget erbjuder vi företags­anpassade utbildningar. Vi går tillsammans igenom era önskemål och anpassar utbildningen efter era behov inom områdena arbetsrätt, arbetsmiljö, kollektivavtal och lönebildning.

Läs mer om detta

Almega Express

Almega Express – halvdagar för hela din verksamhet

Almega express är våra halvdagskurser där du får kunskaper om en fråga eller ett ämne som intresserar dig. Du träffar också kollegor från andra företag att byta erfarenheter med.

På vissa orter kan du kombinera kurser så att du kan skapa din egna skräddarsydda heldagskurs.

Läs mer om detta