Hoppa till innehåll

Almega­dagens 30-årsjubileum

Var med och fira att Almegadagen fyller 30 år. Rusta dig inför 2025 med en digital heldag fylld av kunskap för dig inom tjänstesektorn.

Vad du kan förvänta dig på Almegadagen 2024

Den 5 november är det dags för Almegadagen 2024, som i år firar 30 år! Du vet väl att det här är Almegas största digitala utbildningsevent där vi har samlat Almegas hela kompetens för att stärka dig som arbetsgivare inför 2025. Vi har valt ut de viktigaste lagförändringarna, nyheterna och AD-domarna som du behöver ha koll på inför nästa år. 

Sveriges främsta experter

Visste du att Almega har 80 arbetsrättsliga experter och jurister? Under dagen kommer du att möta flera av dem när de delar med sig av sin kunskap och erfarenhet inom arbetsrätt. Du kommer att få lära dig mer om bland annat lönetransparens, uthyrningslagen och hur AI omformar arbetslivet, allt ur tjänsteföretagens perspektiv. Du kommer att få massor av praktiska tips och råd under dagen, och vi kan lova att du kommer att ta med dig värdefulla lärdomar hem som direkt kommer att stärka dig i din roll som arbetsgivare. 

”Panelen var briljant! Ser fram emot nästa års 30-årsjubileum.”

Deltagare, Almegadagen 2023

Årets program

I årets program kommer vi att belysa flera viktiga teman för dagens arbetsmarknad. Vi diskuterar företagens roll i beredskap och säkerhet, en avgörande aspekt för Sverige och din verksamhet. 

  • Vi utforskar hur AI omformar arbetsmarknaden och påverkar ditt företag. En annan vanligt förekommande fråga till Almega är hur arbetsrätten påverkar säkerhetsprövningar och bakgrundskontroller – det här börjar vi bena ut. Vi går igenom aktuella arbetsrättsliga domar, inklusive beslut från EU, för att ge dig en uppdaterad bild av det juridiska landskapet. 
  • Vi behandlar också hur uthyrningslagen påverkar de företag som hyr in bemanning och framtidsspanar om avtalsrörelsen 2025 för att förbereda ditt företag för kommande förändringar. 
  • Praktiska tips från vår arbetsmiljöexpert och vi kommer även hinna med en genomgång av lönetransparensdirektivet inför kommande nya regler. 
  • Vi ser fram emot att ge dig en dag full av insikter, praktiska tips och värdefull kunskap som kan tillämpas direkt i din roll som arbetsgivare. 

Vi kommer att uppdatera programmet löpande med både talare och fördjupad information. 

Årets moderator: Anna Dyhre

Med energi och finstämd humor kommer juristen Anna Dyhre att guida oss genom dagen. Anna har ett stort intresse för samhällsfrågor och omvärldsbevakning och kommer se till att hålla tempot uppe och säkerställa engagerande samtal och diskussioner.

Early Bird pris

För dig som medlem
1595kr exkl moms per person
(ordinarie pris: 1995kr exkl moms per person).

För dig som icke-medlem
4500kr exkl moms per person
(ordinarie pris: 4900kr exkl moms per person.)

Erbjudandet gäller alla bokningar gjorda t.o.m. 31 augusti.

I år är Almegadagen en digital livesändning från Näringslivets Hus i Stockholm.

”Årets Almegadag var den bästa hittills. Många intressanta, relevanta ämnen med inspirerande föredragshållare.”

Deltagare, Almegadagen 2023

Boka din plats redan nu

Du kan redan idag boka din plats till Almegadagen 2024 till ett förmånligt Early Bird pris.

I år är Almegadagen en digital livesänding från Näringslivets Hus i Stockholm

Early Bird pris

För dig som medlem
1595kr exkl moms per person
(ordinarie pris: 1995kr exkl moms per person).

För dig som icke-medlem
4500kr exkl moms per person
(ordinarie pris: 4900kr exkl moms per person)

Erbjudandet gäller alla bokningar gjorda t.o.m. 31 augusti

Sidan uppdateras löpande med ämnen och talare.