Hoppa till innehåll

Priser och avbokningsregler

Som medlem i något av Almegas förbund får ditt företag alltid medlemspris på våra kurser och utbildningar. Det är en av flera medlemsförmåner som ingår i ett medlemskap hos oss.

Våra kurser utvecklas i samarbete med Sveriges vassaste experter på arbetsrätt, arbetsmiljö, kollektivavtal och lönebildningsfrågor.

Detta gäller för …

Fysiska kurser, webbkurser

  • Priserna varierar. Vänligen se detaljerad information under kurstillfället du är intresserad av.
  • Avbokningsregler: Sker avbokning senare än 7 dagar före start debiteras hela kursavgiften. Vänligen kontakta kursansvarig för detaljer.

Webbinarier

  • Kostnadsfria
  • Avbokningsregler: Ingen kostnad vid anmälan av förhinder.
    Vid ej föranmäld frånvaro debiteras en no show avgift på 350 kr

E-utbildning

  • Priserna varierar. Vänligen se detaljerad information under utbildningstillfället du är intresserad av

Företagsanpassad utbildning

Hittar du inte den kurs du söker eller vill du skapa en skräddarsydd utbildning som just passar ditt företags unika behov – hör av dig så hjälper vi dig gärna med det. Till vårt förfogande har vi de vassaste arbetsrättsjuristerna och förhandlarna i Sverige.

Övriga av- och ombokningsregler

Priserna på våra kurser och aktiviteter avser per person. Deltagandet kan kostnadsfritt överlåtas till annan person inom företaget.

Almega förbehåller sig rätten att vid för få anmälda ställa in tillfällen.

Inte medlem ännu?

Du som inte är medlem är naturligtvis varmt välkommen att ta del av våra kurser och webbinarier, men då till ett annat pris. Vänligen se detaljerad information under tillfället du är intresserad av.