Det goda tjänste­företaget

Ett medlemskap du tjänar på

Det här är Almega Tjänste­företagen

Almega Tjänste­företagen är ett arbetsgivar­förbund inom Almegafamiljen och tecknar ett 40-tal kollektivavtal. I Almega Tjänste­företagen finns 2 500 medlems­företag med över 85 000 anställda i ett 30-tal branscher representerade, bland annat friskolor, revisions- och konsult­företag, resebyråer och researrangörer, call-/contactcenter, marknads­undersöknings­företag, företag inom gym och friskvård, turism- och nöjes­företag, travtränare och ridskolor, fastighetsförmedlare, bingo­företag, bowlingsanläggningar, distributions­företag och uthyrnings­företag. Almega Tjänste­företagen ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv.

Rådgivning av Sveriges främsta experter inom arbetsrätt

Du har stöd dygnet runt av vår kunskapsbank på webben – Arbetsgivarguiden.

Här får du juridisk rådgivning och snabb och aktuell information om ditt eller dina kollektivavtal – alltid tillgängligt. Du hittar även användbara mallar, checklistor och blanketter i Arbetsgivarguiden. Här finner du också svar på dina frågor kring pension, försäkringar, lön, lagar, arbetsmiljö och allt annat som rör dig i din roll som arbetsgivare och chef. När ditt medlemskap är aktiverat skapar du enkelt dina egna inloggningsuppgifter till Arbetsgivarguiden och kan börja använda våra tjänster.

Som medlem kan du alltid kontakta våra rådgivare för att få svar på dina frågor, via telefon eller mail. Vår jour som du når via telefon är öppen under dagtid och kontaktar du oss via mail, så får du svar senast dagen efter.

Det här innebär ett medlemskap i Almega Tjänste­företagen

 

Kontakta oss idag

Bli medlem

Fyll i och skicka in så kontaktar vi dig!

Genom att fylla i formuläret här på sajten får vi de uppgifter vi behöver för att ta reda på vad som gäller för dig och ditt företag. Vi kontaktar sedan dig så snart som möjligt.

När du fyller i kontaktformuläret innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som du anmält som kontaktperson. Detta för att vi ska kunna återkoppla med rätt information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har.

Intresseanmälan medlemskap