Hoppa till innehåll

Föreläsning: AI och framtiden

Näringslivets hus

Välkommen på en 3 timmars föreläsning den 30 maj med robotutvecklaren, VR och AI-experten samt VM och OS medaljören i robotik, Fredrik Löfgren. Kom och lyssna på utmaningarna och möjligheterna som AI och robotar kommer att medföra för framtidens företag och arbetsmarknad.

Fredrik tar oss med på en resa från dåtid till framtid. Vilka hot och möjligheter finns för framtidens företag och morgondagens arbetsmarknad? Han kommer även prata om ChatGPT och inkludera era branscher i AI-teknikens värld.

Tid, plats och anmälan

Seminariet är kostnadsfritt och hålls av Almega i Näringslivets hus på Storgatan 19, lokal Industrisalen, mellan klockan 12-15. Missa inte att boka in er! Utbildningen är öppen för små företag i Stockholms län med färre än 50 anställda.

Mer om evenemanget

Denna utbildning finansieras av Europeiska Socialfonden och bakom projektet står Almega tillsammans med fackförbundet Unionen.

Läs mer om utbildningssatsningen här: Almega och Unionen bakom EU-finansierat utbildningsprojekt | Almega (Vi återkommer kring möjligheten att genomföra liknande projekt för andra delar av landet.)

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Pris

Kostnadsfritt

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}