Hoppa till innehåll

Vi tar spridningen av Covid-19, så kallade Coronaviruset, på allvar och följer myndigheternas rekommendation gällande viruset. Det innebär att vi inom Almega arbetar på följande sätt:

Besökare till någon av Almegas arbetsplatser

  • Om du som besökare till något av våra kontor har möjlighet att hantera ditt ärende genom ett digitalt möte uppmuntrar vi till det.
  • Om du ändå kan behöva infinna dig fysiskt är du förstås välkommen. För att vistas i våra lokaler måste man vara helt frisk samt följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
  • Som besökare i någon av våra lokaler – . Kom ihåg att god handhygien är ännu viktigare än tidigare. Följ gärna våra rekommendationer som finns på alla våra toaletter.

Almegas utbildningar

Almega har beslutat att ställa in de utbildningar som bygger på närvaro i någon av våra lokaler. Vissa utbildningar skjuter vi upp till hösten medan många andra försöker vi att göra om till digitala utbildningar. Här hittar du det rika utbudet av våra digitala utbildningar och kurser.

Almegas medarbetare

  • Vi möjliggör för alla våra medarbetare att arbeta hemifrån och uppmuntrar alla till digitala möten, där det är möjligt.
  • Vi har inte stängt Almegas arbetsplats och man har som medarbetare möjlighet att arbeta från någon av våra arbetsplatser. För att vistas i våra lokaler måste man vara helt frisk samt följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.