Hoppa till innehåll

Mötesplats Offentliga Affärer 2022

Almega är samarbetspartner och kommer att medverka vid flera seminarier vid Mötesplats Offentliga Affärer. Detta är en konferens som erbjuder såväl möjligheter att få fördjupad kunskap inom upphandlingsområdet som att möta representanter för upphandlande organisationer och andra som har intresse av offentliga inköp.

 

Som medlem i Almega, Almegas förbund och branscher får du möjlighet att delta och/eller ställa ut till rabatterat pris på Mötesplats Offentliga affärer den 7- 8 september 2022.

Vid köp av biljetter är det respektive företag som ansvarar för att ifyllda uppgifter är korrekta. Vid användande av angiven rabattkod ansvarar respektive företag för att de är medlemmar i något av Almegas förbund eller branscher.  Läs mer om våra förbund och branscher längre ned på sidan.

Vid frågor om detta event eller anmälan hänvisar vi till  www.motesplatsoffentligaaffarer.se

Medlemsrabatt på anmälningsavgiften

Ta del av rabatten genom att fylla i ”Almega” i fältet för rabattkod i anmälan. Erbjudandet ger er 1 200 kr i rabatt på vanlig biljett. DIREKTLÄNK TILL ANMÄLAN

Erbjudande för utställare

Almega är samarbetspartner för detta event och därför kan Almegas medlemmar få rabatterat pris som utställare. Är du och ditt företag intresserade att ställa ut på Mötesplats Offentliga Affärer – läs detta : Information erbjudande utställande medlemsföretag

Almega består av nio förbund:

TechSverige, Kompetensföretagen, Säkerhetsföretagen, Medieföretagen, Innovationsföretagen, Almega Tjänsteförbunden,  Almega Tjänsteföretagen,  Vårdföretagarna och Tågföretagen.

Förbunden representerar ett sextiotal olika branscher i tjänstesektorn. Våra medlemmar är ca 11000 företag som anställer över 550 000 medarbetare. Är ditt företag medlem i något av våra förbund och branscher så är ni även medlem i Almega. Läs mer om Almegas förbund och branscher: 

 

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Pris

Kostnadsfritt

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}