Hoppa till innehåll

Lösningar för offentlig sektor 2023

Almega med representanter från förbund och branscher kommer att arrangera ett seminarium på temat  ”Upphandling av tjänster – lösningar för framtiden” den 25 januari. Seminariet kommer att ge inblick i hur tjänsteföretag vill att upphandlingarna ska utvecklas.

På konferensen ”Lösningar för offentlig sektor” får du i övrigt chans till möten, nya insikter, kompetensutveckling, underlag till upphandlingar, mingel och utbyte av erfarenheter. 

Som medlem i Almega, Almegas förbund och branscher får du möjlighet att delta med 50 procents rabatt på konferensen.

Vid köp av biljetter är det respektive företag som ansvarar för att ifyllda uppgifter är korrekta. Vid användande av angiven rabattkod ansvarar respektive företag för att de är medlemmar i något av Almegas förbund eller branscher.  Läs mer om våra förbund och branscher längre ned på sidan.

Vid frågor om detta event eller anmälan hänvisar vi till  www.losningarforoffentligsektor.se

Medlemsrabatt på anmälningsavgiften

Ta del av rabatten genom att fylla i ”talare50″ i fältet för rabattkod i anmälan. Erbjudandet ger er 50% i rabatt på vanlig biljett. DIREKTLÄNK TILL ANMÄLAN

 

Almega består av nio förbund:

TechSverige, Kompetensföretagen, Säkerhetsföretagen, Medieföretagen, Innovationsföretagen, Almega Tjänsteförbunden,  Almega Tjänsteföretagen,  Vårdföretagarna och Tågföretagen.

Förbunden representerar ett sextiotal olika branscher i tjänstesektorn. Våra medlemmar är ca 11000 företag som anställer över 550 000 medarbetare. Är ditt företag medlem i något av våra förbund och branscher så är ni även medlem i Almega. Läs mer om Almegas förbund och branscher: 

 

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Pris

Kostnadsfritt

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}