Hoppa till innehåll

Framtidens matchning i Uppsala

Kompetensförsörjning är en av näringslivets allra viktigaste frågor. Den var central för företagen före pandemin och när vi kommer ut ur den väntas kompetensbristen vara tillbaka med förnyad styrka.

Nu är Arbetsförmedlingen på väg att reformeras, men hur ska samarbetet se ut mellan kommunerna, de fristående leverantörerna och Arbetsförmedlingen i Uppsala län? Hur kan samverkan mellan parterna säkra kompetensförsörjningen och få fler arbetssökande i jobb på ett mer effektivt sätt? Hur kan denna lokala samverkan bidra till att utanförskapet minskar och integrationen förbättras?

Det är några av de frågor vi samtalar kring under detta webbinarium som arrangeras av Svenskt Näringsliv i Uppsalaregionen och Almega.

Medverkar gör Andreas Åström, näringspolitisk chef Almega, Emelie Preinitz, chef för Arbetsförmedlingen i Uppsala län, Mohamad Hassan, kommunalråd (L) Uppsala kommun, Lena Molin, operativ chef på Manpower Matchning, Rasmus Rossi, vd Arenakoncernen och Michael Svensson, kvalité och utbildningsansvarig på Curonova.

Moderator: Anna-Lena Holmström, regionchef Svenskt Näringsliv i Uppsala.
Välkommen!

 

När: Tisdag den 5 oktober kl. 8:30–9:30
Var: Microsoft Teams
Detaljer: Sänds digitalt via Microsoft Teams, länk skickas dagen innan mötet.

 

Anmäl dig här eller via knappen här bredvid.

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Pris

Kostnadsfritt

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}