Hoppa till innehåll

Framtidens matchning i Gävleborg

Kompetensförsörjning är en av näringslivets allra viktigaste frågor. Den var central för företagen före pandemin och när vi kommer ut ur den väntas kompetensbristen vara tillbaka med förnyad styrka.

Nu är Arbetsförmedlingen på väg att reformeras, men hur ser samverkan ut mellan kommunerna, de fristående leverantörerna och Arbetsförmedlingen i Gävleborg? Hur kan samverkan mellan parterna säkra kompetensförsörjningen och få fler arbetssökande i jobb på ett mer effektivt sätt? Hur kan denna lokala samverkan bidra till att utanförskapet minskar och integrationen förbättras?

Det är några av de frågor vi samtalar kring under detta webbinarium som arrangeras av Svenskt Näringsliv i Gävleborg och Almega.

NÄR: Onsdag den 1 september kl 8.00 – 9.00
VAR: Microsoft Teams

Medverkar gör Andreas Åström, näringspolitisk chef Almega, Lil Ljunggren Lönnberg, ordförande i den statliga Delegationen för Unga och nyanlända till arbete, DUA, Mohamed Chabchoub, chef för verksamhetsområdet Arbetssökande på Arbetsförmedlingen i Gävleborg, Helene Åkerlind, kommunalråd (L), Petter Lundgren, vd och ägare Clockwork Bemanning AB och Anna Ćirković Andersson, vd på Eyes4work.

Moderator: Lotta Petterson, regionchef Svenskt Näringsliv i Gävleborg.

Välkommen!
Lotta Petterson, regionchef
Svenskt Näringsliv Gävleborg

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Pris

Kostnadsfritt

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}