Hoppa till innehåll

Anbuds­dagen 2022

Almega kommer att medverka vid Anbudsdagen, som är ett event som riktar sig till anbudsgivare i offentliga upphandlingar.

När: 11 oktober 2022, Berns i Stockholm

Almega är samarbetspartner och som medlem i Almega, Almegas förbund och branscher får våra medlemsföretag får 1000 kr rabatt på anmälningsavgiften ända fram till konferensdagen.

Vid köp av biljetter är det respektive företag som ansvarar för att ifyllda uppgifter är korrekta. Vid användande av angiven rabattkod ansvarar respektive företag för att de är medlemmar i något av Almegas förbund eller branscher.  Läs mer om våra förbund och branscher längre ned på sidan.

Vid frågor om anmälan eller detta event hänvisar vi till  hemsidan för anbudsdagen: Upphandling24.se/anbudsdagen

Medlemsrabatt på anmälningsavgiften

Ta del av rabatten på 1000 kr genom att fylla i ”Almega” i fältet för ”Ev. meddelande till Upphandling24”  i anmälan. Denna rabatt gäller ända fram till konferensdagen.  DIREKTLÄNK TILL ANMÄLAN

Tips: Det finns även en generell ”boka-tidigt-rabatt” på 1000 kr som gäller för ett begränsat antal platser, dock längst t.o.m. 11 september.

 

Almega består av nio förbund:

TechSverige, Kompetensföretagen, Säkerhetsföretagen, Medieföretagen, Innovationsföretagen, Almega Tjänsteförbunden,  Almega Tjänsteföretagen,  Vårdföretagarna och Tågföretagen.

Förbunden representerar ett sextiotal olika branscher i tjänstesektorn. Våra medlemmar är ca 11000 företag som anställer över 550 000 medarbetare. Är ditt företag medlem i något av våra förbund och branscher så är ni även medlem i Almega. Läs mer om Almegas förbund och branscher: 

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Pris

Kostnadsfritt

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}