Hoppa till innehåll

Almega på Upphandlings­dagarna 2024

Upphandling av tjänster – vad tycker tjänsteföretagen? Välkomna till ett seminarium där vi lyfter tjänsteföretagens tankar kring vad som behöver förbättras för att för skapa bra offentliga affärer.

Almega med representanter från förbund och branscher kommer att arrangera seminariet ” Upphandling av tjänster – vad tycker tjänsteföretagen?” på Upphandlingsdagarna 2024 den 25 januari kl. 09.30-10.15.

Välkomna till ett seminarium där vi lyfter tjänsteföretagens tankar kring vad som behöver förbättras för att för skapa bra offentliga affärer. Hur kan vi komma vidare och hitta modeller som kan förena den upphandlande myndighetens behov med marknadens möjligheter?

Det är av stor betydelse för hela samhället att uppnå god kvalitet i upphandling och leverans av tjänster. Många tjänsteföretag upplever dock att upphandlingarnas utformning försvårar detta. Hur kan vi komma vidare och hitta modeller som kan förena den upphandlande myndighetens behov med marknadens möjligheter? Välkomna till ett seminarium där vi lyfter tjänsteföretagens erfarenheter och syn på vad som behöver förbättras för att skapa bra offentliga affärer.

Medverkande

Ulrica Dyrke, jurist och näringspolitisk expert offentlig upphandling och konkurrens, Almega

Stina Ljungberg, vd Carlstedt Arkitekter

Pontus Lindström, näringspolitisk chef Säkerhetsföretagen

Peter Kjäll, näringspolitisk expert healthtech, välfärdsteknologi och den offentliga sektorns digitalisering, TechSverige

Daniel Forslund, utvecklingsansvarig för digitalisering, forskning, innovation och Life Science, Vårdföretagarna

Ytterligare medverkande kan tillkomma.

Anmälan med medlemsrabatt

Almega är samarbetspartner till Upphandlingsdagarna 2024. Som medlem i Almega, Almegas förbund och branscher får du möjlighet att delta med 50 procents rabatt på ordinarie biljettpris.

Ta del av rabatten genom att fylla i ”talare50” i fältet för kampanjkod. Erbjudandet ger dig 50 procent i rabatt på ordinarie biljett. 

Vid köp av biljetter är det respektive företag som ansvarar för att ifyllda uppgifter är korrekta. Vid användande av angiven rabattkod ansvarar respektive företag för att de är medlemmar i något av Almegas förbund eller branscher.

Frågor

Vid frågor om konferensen eller anmälan hänvisar vi till mj@liveexpo.se

Om Upphandlingsdagarna

Konferensen Upphandlingsdagarna 2024, hålls 24-25 januari på Kistamässan i Stockholm. Lyssna till intressanta seminarier, få möjlighet till kompetensutveckling, mingel och utbyte av erfarenheter. 

Entrébiljetten inkluderar även fullt tillträde till alla programpunkter på konferensen Lösningar för offentlig sektor, som hålls parallellt på Kistamässan dessa dagar.

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle
Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}