Hoppa till innehåll

Arbetsmarknads­utbildningar – snabbaste vägen till jobb för arbetslösa?

Vilken roll ska arbetsmarknadsutbildningarna spela de kommande åren? är en av frågorna som diskuterades på ett seminarium i riksdagen, arrangerat av bland andra Almega Utbildningsföretagen.

Är arbetsmarknadsutbildningar snabbaste vägen till jobb för arbetslösa? Varför driver arbetsmarknadens parter på för fler utbildningsplatser? Hur vill ansvariga politiker svara upp emot kraven på expansion av arbetsmarknadsutbildningarna?

Oliver Rosengren, Moderaterna, och Serkan Köse, Socialdemokraterna, bjuder tillsammans med Almega Utbildningsföretagen och LO in till frukostseminarium i riksdagen om arbetsmarknadsutbildningarna i framtiden.

Se seminariet i efterhand

Seminariet spelades in och sändes live den 16 november 2023.

Almega Utbildnings­företagen är bransch- och arbetsgivar­organisation för företag som arbetar med vuxnas lärande och arbetsförmedlingstjänster. Vi är ett stöd för dig som säkrar Sveriges kompetensförsörjning.