Hoppa till innehåll
Blond affärskvinna diskuterar med kollega som sitter på soffa under evenemang.

Almega bjuder in till student-aw

Missa inte studentmingel den 25 oktober hos Sveriges ledande arbetsgivarorganisation inom tjänstesektorn och ta chansen att träffa Almegas erfarna jurister.

Är du intresserad av en karriär inom arbetsrätt, förhandling och tvist efter juristexamen eller funderar på att skriva din examensuppsats inom arbetsrättens område? Vill du utmanas och utvecklas i en roll som arbetsrättsjurist med möjlighet till att leda förhandlingar, processa och ge rådgivning i nära kontakt med företag? Då kan arbetsgivarorganisationen Almega vara en framtida arbetsgivare för dig!

Den 25 oktober kan du som student och är intresserad av arbetsrätt få möjlighet att träffa Almegas jurister på vårt studentmingel. Antalet platser är begränsade. Det kommer bjudas på mat och dryck i Almegas nya lokaler i Näringslivets Hus.

Är Almega din framtida arbetsgivare?

Vi vill gärna träffa dig som är student och hur dina tankar går under juristutbildningen och för att berätta om möjlighet till uppsatspraktik under våren 2024 samt vilka karriärmöjligheter som finns för nyexaminerade jurister hos Almega!

Almega är Sveriges ledande arbetsgivarorganisation inom tjänstesektorn och är en del av Svenskt Näringsliv. Almega representerar över 11 500 företag i ett 60-tal branscher som sysselsätter över en halv miljon medarbetare. Hos oss arbetar Sveriges främsta arbetsrättsjurister med bl.a. kollektivavtalsförhandlingar, tvisteförhandlingar med fackliga motparter samt processar i såväl allmänna domstolar som Arbetsdomstolen.

  • Var: Almega, Näringslivets Hus, Storgatan 19
  • När: 25 oktober, 17:00
  • Anmälan: Sista anmälningsdagen är 18 oktober. För anmälan mejla till freja.linderstam@almega.se , glöm inte att ange eventuell specialkost.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor.