Hoppa till innehåll

Från mitten av mars har arbetsgivare kunnat söka permitteringsstöd hos Tillväxtverket. Nu är det dags för dem som fått stöd från början att göra avstämning med Tillväxtverket för att redovisa permitterade medarbetarnas arbetstid. Om avstämningen inte skickas in i tid måste arbetsgivaren betala tillbaka tidigare beviljat preliminärt stöd. Men hur kommer det egentligen att gå till och hur kan man förbereda sig?

Almegas näringspolitiske expert David Wästberg samtalar med Laura Brandell Tham från Tillväxtverket om hur reglerna ser ut och vad som gäller inför arbetsgivarnas avstämning med Tillväxtverket. Under sändningen har du även möjlighet att få svar på dina egna frågor. Du kan antingen mejla in dem innan sändningen till kommunikation@almega.se, eller posta dem direkt i kommentarsfältet under sändningen på Facebook, så svarar vi på så många vi kan.