Hoppa till innehåll

Ibland hamnar man i situationer som kräver akut hjälp och råd, också under semestertider. Då är det bra att veta att vi finns här för dig som arbetsgivare. I vår jour arbetar arbetsrättsjurister, avtalsexperter och förhandlare med många års erfarenhet. Juni till augusti kan du vända dig till Almegas experter i jouren under vardagar kl 8:30-16.

Som medlem i Almega har du också stöd dygnet runt i form av vår kunskapsbank på webben – Arbetsgivarguiden. Här hittar du som arbetsgivare eller chef juridisk rådgivning och snabb och aktuell information om ditt eller dina kollektivavtal. Du hittar även användbara mallar, checklistor och blanketter i Arbetsgivarguiden. Här finner du också svar på dina frågor kring pension, försäkringar, lön, lagar, arbetsmiljö och allt annat som rör dig i din roll som arbetsgivare och chef.

Logga in på Arbetsgivarguiden och läs mer.