Vår webbplats förenklar vardagen för våra 11 000 medlemsföretag. Du ska också få ökad kunskap och fakta om Sveriges tjänsteföretag och dess branscher.


Inloggning - varför det?

Inloggningen har ingenting med sekretess att göra utan enbart för att göra det lättare för dig. Eftersom vi hjälper ett 60-tal branscher som har ett 100-tal avtal så är det en hel massa information som ska hitta till rätt företag. Så för att enkelt kunna ge dig den information som berör just dig, så behöver vi veta vem du är. 

 1. Hur loggar jag in?
  Om du redan har gamla inloggningsuppgifter ska du använda dessa. Klicka på "Logga in" i övre högra hörnet. Om du inte har inloggningsuppgifter så skapar du ett konto på webbplatsen under rubriken ”Inget konto?”/"Registrera användare". Om du glömt något av dina inloggningsuppgifter så klicka på ”Glömt ditt lösenord?” i inloggningsrutan. Börja med att klicka på länken ”Logga in” som ligger i övre högra hörnet.
    
 2. Inloggningen fungerar inte?
  Pröva att klicka på ”Glömt ditt lösenord?” i inloggningsrutan. Börja med att klicka på länken ”Logga in” som ligger i övre högra hörnet. Om e-postadressen inte finns, pröva att skapa ett nytt konto genom att klicka på ”Registrera användare”. Om inte det fungerar så kontakta någon av våra webbredaktörer, Lena Ragell 08-762 6984, Sophia Halén 08-762 6995 eller Anette Jansson 08-762 7042 på Almegas kommunikationsavdelning, vxl 762 69 00.
    
 3. Jag har glömt mitt lösenord?
  Klicka på ”Glömt ditt lösenord?” i inloggningsrutan. Börja med att klicka på länken ”Logga in” som ligger i övre högra hörnet.
      


Kollektivavtalen - var finns de?

Var hittar jag mitt kollektivavtal – hela avtalet inte bara vissa texter?
Du måste logga in för att se de avtal som du har. Då hittar du länkar till avtalen på startsidan i Arbetsgivarguidens ruta. Du hittar de också under ”Dina kollektivavtal” i Arbetsgivarguiden. 
    

Har Almega fakta och statistik om tjänsteföretag?

Under menyknappen Politik och ekonomi hittar du prognoser och index av Almegas chefekonom Lena Hagman. Här finns också statistik om tjänstesektorn.
  

Det står att Almega banar väg för tjänsteföretag. Hur gör ni det?

På startsidan för almega.se finns ett nyhetslöp där vi publicerar nyheter om de frågor som Almega driver. Strax bredvid finner du en utvisning av våra rapporter och skrifter.
  

Jag vill prenumerera på nyheter från Almega. Var gör jag det?

Under medlemskap finns menyknappen Prenumerationer. Där ser du de olika kanaler som Almega använder sig av och här kan anmäla dig till. Om du hellre vill prenumerera via RSS-flöden så finns information om detta på samma ställe och en länk i sidfoten (Prenumerera).
  

Finns Almega i sociala media?

Almega bloggar, twittrar och har ett aktivt Facebookkonto. Läs mer om detta via länk på startsidan eller via vår bloggportal www.almegabloggar.se
 

Kakor (Cookies)

Vi använder kakor på den här webbplatsen för att vi ska veta vem du är när du loggar in. Läs mer om kakor
 

Personuppgiftslagen

Uppgifter på den som är inloggad på webbplatsen behandlas utifrån bestämmelserna om integritetsskydd i personuppgiftslagen. Läs mer
 

Ägare

Den här webbplatsen ägs av Almega AB som är servicebolag åt förbunden inom Almega:

 • Almega Samhallförbundet
 • Almega Tjänsteförbunden
 • Almega Tjänsteföretagen
 • Bemanningsföretagen
 • IT&Telekomföretagen
 • Medieföretagen
 • Vårdföretagarna
     

Hur kommer jag i kontakt med Almega?

Våra medlemsföretag har egna kontaktpersoner. Du hittar namn och telefonnummer när du loggat in, under Kontakt / Dina avtalskontaktpersoner.

Om du vill prata om våra näringspolitiska frågor finner du kontaktpersoner under respektive ämne eller fokusområde under Politik och ekonomi.

Vid akuta ärenden eller pressfrågor är du alltid välkommen att ringa Almegas presschef Marianne Ahlgren.

Andra frågor?

Har du andra frågor kan du vända dig till