Almegadagen

2 december 2021


Plats

Livesändning

Datum

2 december 2021

Biljetter

Här bokar du din biljett

Pris

Medlem: 1 895 kr exkl moms

Inte medlem: 7 900 kr exkl moms

Om Almegadagen

Här bokar du din biljett

2 december

Almegadagen är Almegas största utbildningsevent där du som vd, chef eller HR-medarbetare rustar dig inför 2022 med viktiga uppdateringar kring både arbetsrätt och arbetsmiljö samt framtidens arbetsliv. Under dagen får du lyssna till några av Sveriges främsta arbetsrätt- och arbetsmiljöexperter samt inspiratörer som fördjupar sig i årets tema ”Vårt nya arbetsliv – idag och i framtiden”. Du kommer även få möjlighet att ställa alla dina frågor i en livechatt till våra experter. För andra året i rad genomförs eventet digitalt. 

 

TEMA: Vårt nya arbetsliv
– idag och i framtiden

Omvandlingen av arbetslivet har det senaste året fått en rejäl skjuts av pandemin. Nya arbetssätt, metoder och verktyg har anammats, och allt ifrån erbjudande, marknad och kundrelationer har på rekordtid anpassats för en digital omvärld. Men även insidan av verksamheten har utvecklats. Förutsättningarna för problemlösning och samverkan mellan medarbetare har förändrats i grunden och arbetsplatsen måste anpassas utifrån framtidens platsoberoende arbete.

Oavsett hur arbetslivet ser ut, idag såväl som i framtiden, behöver du som arbetsgivare planera för och ta hänsyn till både arbetsrätt och arbetsmiljö. 

Det här och mycket annat ger vi dig svar på under en utbildningsdag i höst där vårt mål är att rusta dig inför kommande års utmaningar i arbetslivet.

Under Almegadagen, Almegas största utbildningsevent, utbildas du av några av Sveriges främsta arbetsrätt- och arbetsmiljöexperter, samtidigt som du har möjlighet att ställa alla dina frågor live till vår expertpanel. För andra året i rad genomförs eventet digitalt.

Utbildningen vänder sig till dig som jobbar med HR, som chef med personalansvar eller i en roll där du möter arbetsrättsliga frågor i arbetslivets vardag.

Under 25 år har vi samlat våra experter och turnerat runt i Sverige för att just presentera nyheter och nya frågeställningar inom områdena arbetsrätt och arbetsmiljö.

Programmet uppdateras löpande med både talare och aktuella ämnen.