Hoppa till innehåll

Jonas Jegers har anställts som näringspolitisk expert på Almega, med inriktning på kompetensförsörjningsfrågor. Han kommer närmast från Public Affairs-byrån The Labyrinth.

– Jag ser fram emot att börja arbeta på Almega. De är en viktig röst och visar stor förståelse för kompetensförsörjningens förutsättningar. Frågan är direkt avgörande för tjänsteföretagens möjligheter att växa, men också för Sveriges möjligheter att få bukt på arbetslösheten och bryta det stora utanförskapet. Att få bidra i detta arbete känns väldigt tillfredsställande, säger Jonas Jegers.

Närmast kommer Jonas Jegers från en roll som senior rådgivare på Public Affairs-byrån The Labyrinth. Han har tidigare också drivit egen verksamhet med kunder som Utbildningsföretagen och TRR.

– Det är mycket glädjande att kunna välkomna Jonas till Almega. Hans bakgrund på företag inom arbetsmarknads- och utbildningstjänster har gett honom värdefull erfarenhet av kompetensförsörjningsfrågor. Jag är övertygad om att han kommer att förstärka vårt påverkansarbete inom detta viktiga område, säger Almegas näringspolitiska chef Fredrik Östbom. 

Jonas Jegers tillträder sin tjänst den 1 december 2023.