Hoppa till innehåll
Linda Syrén, chef Marknad och medlem på Almega.
Linda Syrén, chef Marknad och medlem på Almega.

Påverka framtidens Almega

Nu skickar vi ut vår medlemsundersökning till dig som är medlem i Almega och förbund. Missa inte chansen att bidra till ett ännu vassare Almega!

I dagarna går årets medlemsundersökning ut, via Novus till Almegas medlemmar. Enkäten är kort, det tar bara fem minuter att ge värdefull feedback som vässar Almega inför framtiden.

– Genom att svara bidrar du till vårt arbete att ännu bättre möta medlemmarnas behov, säger Linda Syrén, chef för enheten Marknad och medlem på Almega.

– Vi använder denna undersökning som en temperaturmätare – vad kan vi bli bättre på och vad är bra idag. Medlemmarna utgör stommen för Almega och förbundens hela verksamhet så svaren vi får in är en väldigt viktig pusselbit för utvecklingen av Almega och förbunden. Både för vårt utbud av tjänster och för verksamheten i stort.

Ger direkta resultat

Ett konkret exempel på hur kunskap från tidigare medlemsundersökningar använts är utvecklingen av nätverk inom Almega.

– Vi har bland annat startat ett branschöverskridande vd-forum som fokuserar bland annat på problemlösning och erfarenhetsutbyte. Det är ett direkt resultat av förra medlemsundersökningen. Så håll utkik i inkorgen, säger Linda Syrén.

Medlemsundersökningen skickas ut via e-post omkring den 22 mars.