Hoppa till innehåll
Thomas Erséus-corna-almega
Thomas Erséus, vd på Almega

Thomas Erséus ny vd för AMF Fastigheter

Thomas Erséus har meddelat att han kommer lämna uppdraget som vd för Almega för att tillträda som ny vd för AMF Fastigheter.

– Under Thomas ledning har Almega fortsatt utvecklas som organisation med fokus på ständigt ökad medlemsnytta och därigenom säkerställa att vi även i framtiden är relevanta för såväl nuvarande som nya medlemsföretag, både i befintliga och framväxande branscher. Han har mycket framgångsrikt lotsat organisationen genom en tuff tid vilket inte minst visat sig genom ett ökande medlemsantal. Thomas lämnar ett starkt och väl rustat Almega som är väl positionerat för en fortsatt god utveckling, säger Marcus Kristiansson, styrelseordförande för Almega AB.

Almega AB:s styrelse kommer nu att inleda en process för att rekrytera Almegas nya vd. Thomas Erséus kommer att kvarstå i tjänst under sin uppsägningstid på sex månader eller tills en ny vd tillträtt.

– Vi hade naturligtvis hoppats och önskat att få behålla Thomas, men är samtidigt glada för Thomas skull. Det är ett oerhört viktigt uppdrag att leda AMF Fastigheter, en organisation som stabilt och långsiktigt ska ge avkastning till fyra miljoner pensionssparare. Vi önskar Thomas varmt lycka till i sitt nya uppdrag, säger Marcus Kristiansson.