Hoppa till innehåll

Tungviktare till Almega

Arbetsgivarorganisationen Almega fortsätter att förstärka sitt lag. Den nya rekryteringen heter Fredrik Segerfeldt och kliver ombord på Almega den 15 april. Segerfeldt har över 20 års erfarenhet när det gäller opinionsbildning och näringslivsfrågor, närmast som director på kommunikationsbyrån Kreab.

– Jag ser fram emot att verka för goda villkor för svenska tjänsteföretag. Jag har alltid sett Almega som en viktig och stark kraft i debatten, säger Fredrik Segerfeldt.

Fredrik Segerfeldt kommer att tillträda en tjänst som näringspolitisk expert.

– Jag är väldigt glad över att Fredrik ska börja hos oss. Hans erfarenhet och kompetens kommer att göra vårt arbete för tjänstesektorn ännu vassare, säger Andreas Åström, näringspolitisk chef på Almega.