Hoppa till innehåll

Skapa inloggning till Arbetsgivarguiden

Arbetsgivarguiden hjälper dig att göra rätt i djungeln av avtal, lagar och praxis som gäller på den svenska arbetsmarknaden. För att få tillgång till kollektivavtal, mallar, steg-för-steg-guider och annan juridisk information behöver du vara medlem i något av våra förbund. Inloggningen skapar du själv, följ instruktionen nedan.

  • Klicka på Arbetsgivarguiden i menyn och därefter på Almega-loggan. Välj sedan ”Logga in” och gå vidare till ”Registrera ditt konto här”.
  • Fyll i organisationsnummer och medlemsnummer (medlemsnumret hittar du på din faktura. Hittar du inte numret kan du mejla medlem@almega.se
  • Fyll i ditt namn och mejladress i fälten och välj ett lösenord (välj bokstäver och/eller siffror, undvik mellanslag och specialtecken). Lösenordet behöver du upprepa för att konfirmera. Klicka i ”Acceptera villkoren” och därefter ”Registrera”.
  • Stäng ner inloggningsrutan och logga in, ditt användarnamn är mejladressen du uppgav och lösenordet det du valde.

Får du felmeddelande någon gång i processen? Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Mejla oss, var så detaljerad som möjligt när du beskriver vad och när i processen som det gick fel.

Uppgifter på den som är inloggad i Arbetsgivarguiden

För Almega och Almegas förbund är personlig integritet viktigt. För oss är det viktigt att du kan känna dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas hos oss. Vi vill därför alltid eftersträva en hög nivå av skydd för dina personuppgifter.
Läs vår dataskyddspolicy