Hoppa till innehåll

Almega Fastighetsarbetsgivarna

Vi inom Almega Fastighetsarbetsgivarna vill vara en viktig partner i din roll som arbetsgivare, och hjälpa dig att hålla ordning och reda på personalfrågorna.

Vi har nära kontakter med både fastighetsägare, fastighetsbolag, förvaltare, entreprenörer och bostadsrättsföreningar och vi har löpande kontakt med fackförbunden. Därför kan vi ge dig exakt det stöd som du och ditt företag behöver. Med en högkvalitativ rådgivning och service i arbetsgivarfrågor vill vi hjälpa dig att vara en god arbetsgivare.

Almega Fastighetsarbetsgivarna har över 1 100 medlemsföretag som tillsammans har mer än 13 700 anställda.

Rådgivning av Sveriges främsta experter inom arbetsrätt

Du har stöd dygnet runt av vår kunskapsbank på webben Arbetsgivarguiden. Här hittar du användbara mallar, lönestatistik, steg-för-steg-guider och checklistor. Här finner du också svar på dina frågor kring pension, försäkringar, lön, lagar, arbetsmiljö och allt annat som rör dig i din roll som arbetsgivare och chef.

Prenumerera gärna på våra nyhetsbrev

Som medlem i Almega Fastighetsarbetsgivarna kan du prenumerera på Arbetsgivarnytt för att snabbt få viktig information för arbetsgivare.

Drömjobbet finns hos dig

Kompetensförsörjningen i fastighetsbranschen är viktig för oss. Almega Fastighetsarbetsgivarna är en av ägarna bakom Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd.

Vill du som företagare få reda på vad var och en av dina anställda kan, och utifrån det utveckla kompetensen hos dina medarbetare? Då är FAVAL lösningen, ett valideringssystem för validering av fastighetsbranschens yrkesroller.

Hela Sverige

Vi finns i hela landet och ger dig personlig och professionell rådgivning i arbetsrätt, arbetsmiljö, lön och pensionsfrågor. Vår jour som du som medlem når via telefon och mejl är öppen under dagtid. Almega bistår också med förhandlingshjälp i lokala och centrala förhandlingar.

Hos oss hittar du all kunskap du behöver för att vara en säker, trygg och modig arbetsgivare. Vi utbildar om avtal, lagar, lön och ledarskap – för att nämna några ämnen.

Almega Fastighetsarbetsgivarna är en bransch inom Almega, Sveriges ledande organisation för tjänsteföretag med totalt över 11 000 företag och mer än en halv miljon medarbetare. Vi är Sveriges ledande arbetsgivarorganisation för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Arbetsgivarguiden

Arbetsgivarguiden hjälper dig att göra rätt i djungeln av avtal, lagar och praxis som gäller på den svenska arbetsmarknaden.

FAVAL

Genom valideringsverktyget FAVAL valideras kompetens för fastighetsbranschens yrkesroller på både gymnasial och eftergymnasial nivå.

Kontaktpersoner

Stefan Lennström

Arbetsrättsexpert

Stockholm

+46 8 762 69 66 +46703456966 E-post

Läs mer

Tomas Nordensson Flygare

Arbetsrättsexpert

Sundsvall

+46 60 16 73 16 +46 70 696 73 16 E-post

Läs mer

Anders Lenhoff

Regionchef Väst och Mitt

Göteborg

+46 31 62 94 30 +46 70 345 69 85 E-post

Läs mer

Emma Hämäläinen

Arbetsrättsjurist

Linköping

+46 13 25 30 24 +46706483041 E-post

Läs mer

Victor Drakes

Arbetsrättsexpert

Stockholm

+46 8 762 68 56 +46722011314 E-post

Läs mer