Hoppa till innehåll

Spel­företagen

Vi inom Almega Spelföretagen vill vara en viktig partner i din roll som arbetsgivare, och hjälpa dig att hålla ordning och reda på personalfrågorna.

Vi har nära kontakter med våra medlemmar och vi har löpande kontakt med fackförbunden. Därför kan vi ge dig exakt det stöd som du och ditt företag behöver. Med en högkvalitativ rådgivning och service i arbetsgivarfrågor vill vi hjälpa dig att vara en god arbetsgivare.

Rådgivning av Sveriges främsta experter inom arbetsrätt

Du har stöd dygnet runt av vår kunskapsbank på webben Arbetsgivarguiden. Här hittar du användbara mallar, lönestatistik, steg-för-steg-guider och checklistor. Här finner du också svar på dina frågor kring pension, försäkringar, lön, lagar, arbetsmiljö och allt annat som rör dig i din roll som arbetsgivare och chef.

Prenumerera gärna på våra nyhetsbrev

Som medlem i Almega Spelföretagen kan du prenumerera på Arbetsgivarnytt för att snabbt få viktig information för arbetsgivare.

Hela Sverige

Vi finns i hela landet och ger dig personlig och professionell rådgivning i arbetsrätt, arbetsmiljö, lön och pensionsfrågor. Vår jour som du som medlem når via telefon och mejl är öppen under dagtid. Almega bistår också med förhandlingshjälp i lokala och centrala förhandlingar.

Hos oss hittar du all kunskap du behöver för att vara en säker, trygg och modig arbetsgivare. Vi utbildar om avtal, lagar, lön och ledarskap – för att nämna några ämnen.

Almega Spelföretagen är en bransch inom Almega, Sveriges ledande organisation för tjänsteföretag med totalt över 11 000 företag och mer än en halv miljon medarbetare.

Välkommen till Spelföretagen.

Kontakt

Här hittar du adresser och telefonnummer till Almega.
Är du osäker på vem du ska kontakta så ring vår växel: 08-762 69 00. Vill du skicka remisser gör du det på almega.epost@almega.se.