Hoppa till innehåll

Apoteks­företagen

Vi inom Almega Apoteksföretagen vill vara en viktig partner i din roll som arbetsgivare, och hjälpa dig att hålla ordning och reda på personalfrågorna.

Vi har nära kontakter med våra medlemmar som är apotek, djurapotek och leverantörer av läkemedel till vården, och vi har löpande kontakt med fackförbunden. Därför kan vi ge dig exakt det stöd som du och ditt företag behöver. Med en högkvalitativ rådgivning och service i arbetsgivarfrågor vill vi hjälpa dig att vara en god arbetsgivare.

Rådgivning av Sveriges främsta experter inom arbetsrätt

Du har stöd dygnet runt av vår kunskapsbank på webben Arbetsgivarguiden. Här hittar du användbara mallar, lönestatistik, steg-för-steg-guider och checklistor. Här finner du också svar på dina frågor kring pension, försäkringar, lön, lagar, arbetsmiljö och allt annat som rör dig i din roll som arbetsgivare och chef.

Prenumerera gärna på våra nyhetsbrev

Som medlem i Almega Apoteksföretagen kan du prenumerera på Arbetsgivarnytt för att snabbt få viktig information för arbetsgivare.

Hela Sverige

Vi finns i hela landet och ger dig personlig och professionell rådgivning i arbetsrätt, arbetsmiljö, lön och pensionsfrågor. Vår jour som du som medlem når via telefon och mejl är öppen under dagtid. Almega bistår också med förhandlingshjälp i lokala och centrala förhandlingar.

Hos oss hittar du all kunskap du behöver för att vara en säker, trygg och modig arbetsgivare. Vi utbildar om avtal, lagar, lön och ledarskap – för att nämna några ämnen.

Almega Apoteksföretagen är en bransch inom Almega, Sveriges ledande organisation för tjänsteföretag med totalt över 11 000 företag och mer än en halv miljon medarbetare. Vi är Sveriges ledande arbetsgivarorganisation för apoteksföretag.

Kontaktpersoner

Thomas Lansing

Arbetsrättsexpert

Göteborg

+46 31 62 94 73 +46 70 612 94 81 E-post

Läs mer

Mikael Jonasson

Arbetsrättsjurist

Malmö

+46 40 35 25 87 +46 70 525 25 87 E-post

Läs mer