Precis som det låter kan Almegas företagsanpassade kurser äga rum på just ditt företag. Dessutom anpassas kurserna efter dina behov och önskemål – mer företagsnära än så kan det inte bli.

Vi skräddarsyr utbildningen efter ditt företags behov

Ibland behöver du kunna anpassa en utbildning till just ditt företags behov. Kanske behöver du säkerställa att du inte hamnar på en utbildning tillsammans med konkurrerande företag av någon anledning, eller så behöver du kanske ha en utbildning som fokuserar enbart på de frågor som är viktiga för just det egna företaget. Oavsett skäl kan vi på Almega erbjuda en skräddarsydd utbildning helt och hållet efter ditt företags önskemål.

Förhandlare och experter från Almega håller företagsanpassade kurser för stora och små grupper. Vi lägger upp kurserna efter företagets önskemål och behov. Vi ordnar uppdragsutbildningar inom områdena arbetsrätt, arbetsmiljö och lönebildning.

Så här går det till:
Kontakta oss genom att fylla i det här formuläret med dina önskemål och frågor så hjälper vi dig att ta fram ett upplägg som passar just ditt företag.

Välkommen!

Fatima Hollander