Anpassa utbildningen till ditt företag

Precis som det låter kan Almegas företagsanpassade kurser äga rum på just ditt företag. Dessutom anpassas kurserna efter dina behov och önskemål – mer företagsnära än så kan det inte bli.

Vi skräddarsyr utbildningen efter ditt företags behov

Ibland behöver du kunna anpassa en utbildning till just ditt företags behov. Kanske behöver du säkerställa att du inte hamnar på en utbildning tillsammans med konkurrerande företag av någon anledning, eller så behöver du kanske ha en utbildning som fokuserar enbart på de frågor som är viktiga för just det egna företaget. Oavsett skäl kan vi på Almega erbjuda en skräddarsydd utbildning helt och hållet efter ditt företags önskemål.

Förhandlare och experter från Almega håller företagsanpassade kurser för stora och små grupper. Vi lägger upp kurserna efter företagets önskemål och behov. Vi ordnar uppdragsutbildningar inom områdena arbetsrätt, arbetsmiljö och lönebildning.

Intresse för Företagsanpassad utbildning

Är ditt företag intresserad av att anordna en skräddarsydd utbildning hos er på företaget? Fyll i formuläret så kontaktar vi er.

Ladda ned vårens kurskatalog

Priser

Heldag

1 500 kr exkl moms per deltagare, dock minst 15 000 kr exkl moms

Halvdag

900 kr exkl moms per deltagare, dock minst 10 000 kr exkl moms

Förtydligat

Vid heldagskurs 15 000 kr exkl moms för deltagare upp till 11 st. För 12 deltagare eller fler betalar företagen istället 1 500 kr exkl moms per deltagare.

Vid halvdagskurs

10 000 kr exkl moms för deltagare upp till 11 st. För 12 deltagare eller fler betalar företagen istället 900 kr exkl moms per deltagare.

Vi tar också betalt för logi och resor.