Träffa oss i Almegas hus under Järvaveckan 2022

Onsdag 1 juni

Tält 1

11.00–15.00  Just Arrived

Under onsdagen kommer Just Arrived ge alla sina tips för att nå ut och hela vägen fram när ni är ute och söker jobb. De kommer hålla i en CV-skola och Linkedin-hjälp. Kom förbi när Just Arrived är här för att öka dina chanser att få jobb.

15.00–20.00  TCC

TCC Sverige AB är ett privat och oberoende företag som främst arbetar inom transportsektorn järnväg. Vi medverkar för att visa på det stora behovet av olika yrkesroller som finns. Prova på en yrkesroll som lokförare t.ex. genom att testa vår tågsimulator. Varmt välkomna!

Tält 2

11.00–15.00 Yrkesakademin

Vill du byta karriär eller hitta ett arbete? Kom till Almegas tält och prata med oss så hjälper vi dig att ta nästa steg!

15.00–20.00 Homemaid

Vi fixar det mesta från hemstädning, fönsterputs och flyttstädning till företagsstädning. Idag är vi ett av Sveriges största företag i vår bransch och vi vet att det bästa arbetet utförs av nöjda, trygga medarbetare. Anledningen till att vi är med på Järvaveckan är för att vi brinner för frågor gällande goda arbetsförhållanden, rättvisa löner och pensionsavtal. Vårt mål är att leverera högsta kundnöjdhet och att vara branschens bästa arbetsgivare.

Torsdag den 2 juni

Tält 1

11.00–15.00  Alea

15.00–20.00  Academedia

Är du på jakt efter jobb eller annan sysselsättning? Vi är experter på att matcha dig mot jobb eller studier. Kom till Almegas tält och prata med oss så hjälper vi dig ta nästa steg mot ett riktigt, viktigt jobb!

Tält 2

11.00–15.00 Adecco 

Kom och ta en kaffe med oss på Adecco! Registrera dig i vår plattform och gör dig tillgänglig för nya jobbmöjligheter.

15.00–20.00 Hemfrid

Hemfrid är Sveriges första och största leverantör av hushållsnära tjänster och vill vara branschens bästa arbetsgivare. Hemfrids ca 2 000 medarbetare från hela världen underlättar vardagen för familjer i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås och Helsingborg. Vi vill att fler tar hjälp för att få ihop sitt livspussel. Vi bryr oss och vill vara med och bidra till en mer öppen och inkluderande arbetsmarknad och ser Järvaveckan som en bra plattform för just detta.

Fredag den 3 juni

Tält 1

11.00–15.00  Städarna

Städarna Sverige AB är idag Sveriges näst största hemservicebolag med kontor på 25 orter. Med över 800 medarbetare hjälper vi varje månad tusentals privat- och företagskunder. Vi jobbar med människor, för människor.

15.00–20.00  Lernia

Vi söker dig som söker jobb! Behöver du extra hjälp eller stöd med att hitta jobb? Välkommen till oss!

Tält 2

11.00–15.00 Miljonbemanning – Där möjligheterna skapas 

Miljonbemanning bjuder in politiker från bägge blocken som får testa att sortera paket i VR-miljö och tävla om vem som är den bäste paketsorteraren. De intervjuas sedan om sina idéer för att minska arbetslösheten och därmed också bryta utanförskap. En panel bestående av fyra unga vuxna födda i det som så ofta i medierna beskrivs som no go-zoner diskuterar de förutsättningar det ger för framtiden.

15.00–20.00 Irisgruppen

Vi matchar dig med rätt jobb eller utbildning! Kom och träffa oss och få mer information om hur vi kan hjälpa dig att hitta jobb eller vilka utbildningar vi erbjuder. Hoppas vi ses!

 

Ta kontakt med oss

Har du frågor om Almegas närvaro under Järvaveckan, kontakta Per Hammar.

För deltagare som medverkar vid Almegas aktiviteter publicerar vi personuppgifter när vi annonserar våra program på sociala medier och Almegas och förbundens hemsidor.