Utan entreprenörer - inga nya jobb, Malmö 3/11

Utan entreprenörer blir det inga nya jobb. Det är entreprenören som omvandlar forskning och ny teknik till växande företag och nya arbeten. Men hur får vi entreprenörskapet att blomstra? Och vilka frågor blir viktiga om vi sätter entreprenörens vilja att ta risker i fokus? Välkommen till ett lunchseminarium där Almegas expert, företag och politiker presenterar och diskuterar entreprenörskap.

Utan entreprenörer blir det inga nya jobb. Det är entreprenören som omvandlar forskning och ny teknik till växande företag och nya arbeten. De senaste åren har 85 procent av de nya jobben skapats i små och medelstora företag.

Men hur får vi entreprenörskapet att blomstra? Och vilka frågor blir viktiga om vi sätter entreprenörens vilja att ta risker i fokus? - Det ska vi försöka svara på under lunchseminariet ”Fokus på Entreprenörskap” som Almega arrangerar den 3 november i Malmö.

Medverkar gör Håkan Eriksson som står bakom Almegas program för Entreprenörskap, Philip Stankovski, vd Auranest, samt Malmös kommunalråd Andreas Schönström (S). Seminariet modereras av Anna Paulsson, regionchef Almega Syd. 

Datum: Tisdagen den 3 november 2015
Tid:
12.00-13.00, lunch serveras från kl. 11.30
Plats: Almegas lokaler, Jörgen Kocksgatan 1B, Malmö. Ring på till Svenskt Näringsliv på gatuplan och åk upp till våning 2.

Anmälan till: Margaretha Larsson: margaretha.larsson@almega.se, 040-35 25 76 

Välkommen!