Utan entreprenörer - inga ny jobb, Örebro 17/11

Utan entreprenörer blir det inga nya jobb. Det är entreprenören som omvandlar forskning och ny teknik till växande företag och nya arbeten. Men hur får vi entreprenörskapet att blomstra? Och vilka frågor blir viktiga om vi sätter entreprenörens vilja att ta risker i fokus? Välkommen till ett lunchseminarium där Almegas expert, företag och politiker presenterar och diskuterar entreprenörskap.

Utan entreprenörer blir det inga nya jobb. Det är entreprenören som omvandlar forskning och ny teknik till växande företag och nya arbeten. De senaste åren har 85 procent av de nya jobben skapats i små och medelstora företag.

Men hur får vi entreprenörskapet att blomstra? Och vilka frågor blir viktiga om vi sätter entreprenörens vilja att ta risker i fokus? - Det ska vi försöka svara på under lunchseminariet ”Fokus på Entreprenörskap” som Almega arrangerar den 17 november i Örebro.

Medverkar gör Håkan Eriksson som står bakom Almegas program för Entreprenörskap, Maria-Pia Karlsson, vd Solberga Förskolor, samt Lennart Bondeson (KD), kommunalråd och ordförande i kommunstyrelsens utskott för näringsliv och tillväxt. Seminariet modereras av Mia Carlén, STARTcentrum.

Datum: Tisdagen den 17 november 2015
Tid: 12.00-13.00, lunch serveras från kl. 11.30.
Plats: Behrn Hotell, Stortorget 12 i Örebro

Anmälan till: Josefine Vorberg, josefine.vorberg@almega.se, 031-62 94 20 

Välkommen!