För att få tillgång till Arbetsgivarguidens juridiska information samt dina kollektivavtal så behöver du vara medlem i något av våra förbund. Inloggningen skapar du själv, följ instruktionen nedan. Din inloggning fungerar på alla våra webbplatser.

  • Klicka på Arbetsgivarguiden uppe i menyn och klicka på "Inget konto".
  • Fyll i medlemsnummer och organisationsnummer (medlemsnumret hittar du på din faktura eller så kan du ringa Almegas Medlemsenhet och fråga, +4687626900 (till växeln)), klicka på "Nästa".
  • Fyll i ditt namn och mejladress i rutorna och välj ett lösenord (välj bokstäver och/eller siffror, undvik mellanslag). Lösenordet behöver du upprepa för att konfirmera. Klicka på "Skapa konto".
  • Ett mejl skickas nu till den mejladress du uppgav med dina inloggningsuppgifter men du behöver inte vänta på mejlet som ibland fastnar i "cyberspace" eller skräpkorgen.
  • Stäng ner inloggningsrutan och logga in, ditt användarnamn är mejladressen du uppgav och lösenordet det du valde.

Om du får felmeddelande någon gång i processen så hör av dig till oss så hjälper vi dig in manuellt. Det är bra om du ringer oss när du sitter vid datorn så vi kan kontrollera att du kommer in. Om du hellre vill mejla oss, var så detaljerad som möjligt när du beskriver vad och när i processen som det gick fel.

Mejl: webbmaster@almega.se
Telefon: Anette Jansson, +4687627042
  

Uppgifter på den som är inloggad på almega.se

Personuppgifter behandlas utifrån bestämmelserna om integritetsskydd i personuppgiftslagen. Vi kommer bl.a. att skicka medlemsinformation samt inbjudningar till kurser.
Läs mer om Pul