Medlemsresan

Almegas VD Anna-Karin Hatt ger sig ut på en medlemsresa – en resa som kommer ta henne runt bland några av Almegas ca 11.000 medlems­företag.

Vi befinner oss i en föränderlig tid. Globaliseringen och digitaliseringen går allt snabbare. Vårt nya Näringsliv består av helt nya typer av företag.

Nya produkter, tjänster, affärsmodeller och beteenden växer fram och som påverkar företag, arbetsmarknad och samhällsekonomi.  Men samtidigt innebär vårt nya näringsliv att befintliga mogna företag utsätts för ett omvandlingstryck som på många sätt är större och starkare än tidigare. Vi ser hur vårt nya näringsliv gör det lättare och billigare att producera både tjänster och varor.  Vi vet inte exakt hur den omvandlingen kommer se ut – det vi däremot vet är att möjligheterna är stora för de som tar sig an de nya utmaningarna på rätt sätt. Det är det här vi vill prata om med våra medlems­företag.

Under vinjetten Medlemsresan – kommer vi att berätta om de medlemsbesök som Anna-Karin Hatt kommer göra. Så håll utkik efter dem, eller hör av dig om just du och ditt medlems­företag vill ha ett besök!