För att kunna ge dig den information som berör just dig, så måste vi få veta vem du är. Det har ingenting med sekretess att göra utan enbart försöka gör det lättare för dig att hitta rätt lätt.

> Hur får jag mina inloggningsuppgifter?

> Varför fungerar inte mitt lösenord?

> Kan jag ändra lösenord?

> Varför kan jag inte logga in?

> Personuppgiftslagen

Tips!

Om du inte loggar ut när du lämnar sajten så är du automatiskt inloggad nästa gång du kommer till oss.


Hur får jag mina inloggningsuppgifter?

Du ansöker själv om ditt användarnamn och lösenord. Läs vår lathund hur du gör!

Varför fungerar inte mitt lösenord?

Om du fått nytt lösenord från oss så är det viktigt att skilja på versaler och gemener. Ett vanligt misstag är också att man inte skiljer på siffran ett, 1, och gemen av bokstaven L, l. För att vara helt säker på att skriva rätt kan du kopiera lösenordet från vårt mejl och klistra in det där man ska ange lösenord.

Kan jag ändra lösenord?

Ja, klicka på "Glömt lösenord" och fyll i din e-postadress. Då får du ett nytt av oss och när du kopierat in det nya i rutan så uppmanas du att hitta på ett eget, och då kan du välja vad du vill (använd bokstäver (utom å, ä och ö) och siffror, men inga mellanslag. Vi har inga krav på mängden bokstäver och/eller siffror).

Varför kan jag inte logga in?

  1. När företagets organisationsnummer ändras, till exempel vid fusioner, måste du ansöka om nya inloggningsuppgifter. Detta är för att det ska vara säkert att du får ta del att rätt information.
  2. Om du inte har varit inloggad på länge så kasseras kontot. Då får du ansöka igen. Ett tips är att inte logga ut när du lämnar sajten, då kommer du alltid direkt in till dina sidor när du kommer till webbplatsen.
  3. Om du får problem med din inloggning så tveka inte att höra av dig till oss, webmaster@almega.se, eller telefon: Anette Jansson 08-762 7042. Det är bra om du sitter vid datorn när du ringer så vi kan kontrollera att du kommer in. Det brukar bara ta några minuter.

Personuppgiftslagen

Uppgifter på den som är inloggad på webbplatsen behandlas utifrån bestämmelserna om integritetsskydd i personuppgiftslagen. Vi kommer bl.a. att skicka medlemsinformation samt inbjudningar till kurser. Läs mer