Almega

– Sveriges ledande arbetsgivar­organisation för tjänstesektorn

Vi ger dig stödet som ditt företag behöver.

 

Vi på Almega är experter inom arbetsrätt, arbetsmiljö, arbetstillstånd och mängder av annat som berör förhållandet mellan dig som arbetsgivare och företagets medarbetare.

Genom att erbjuda högkvalitativ juridisk rådgivning och service inom arbetsgivarfrågor hjälper vi dig som arbetsgivare att göra rätt.

Vi driver frågor som handlar om hur vi kan attrahera de vassaste medarbetarna till Sveriges företag och hur vi säkrar kompetensförsörjningen. Och oavsett om det handlar om frågor inom konkurrens eller upphovsrätt – för oss är det av yttersta vikt att våra beslutsfattare förstår er företagares drivkrafter och utmaningar.

Almega är en förbundsgrupp som samlar över 11 000 medlems­företag i ett 60-tal olika branscher.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Ingår bland annat i medlemskapet

Här kan du läsa mer om vad som ingår i medlemskapet

Kostnadsfri guide – Upphovsrätt i anställningen

Upphovsrätten består av två delar: en ekonomisk rätt och en ideell rätt. Almega har tagit fram en juridisk guide för dig som arbetsgivare kring vad som gäller och ingår vid upphovsrätt.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så skickar vi guiden till dig.

När du fyller i kontaktformuläret innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som du anmält som kontaktperson. Detta för att vi ska kunna återkoppla med rätt information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har.