Järvaveckan

200 jobb!
Hitta ditt nya jobb under Järvaveckan

Tjänstesektorn är Sveriges jobbmotor.

Kom till Tjänste­företagens hus (plats F09-11) och sök nytt jobb. Varje dag finns några av våra medlems­företag på plats för att intervjua dig som söker jobb. Läs mer om vilka företagen är och vilka tjänster de söker på den här sidan. Vi ser fram emot att träffa dig under Järvaveckan 2019!

Almega är Sveriges ledande arbetsgivar­organisation för tjänste­företag. Vi har 11 000 medlems­företag som anställer fler än 550 000 medarbetare. 3 av 4 svenskar jobbar i någon av våra branscher.

Hos oss finns företag med lösningar på framtidens utmaningar. Innovatörer med klimatsmarta idéer. Välfärds-entreprenörer som tar hand om sjuka och äldre. Företagare med sikte på att lösa integrationsutmaningen. En sak är säker. Framtidens jobb finns hos oss, och tillsammans bygger vi framtidens arbetsliv.

Kontakt

 


Har du frågor om Almegas närvaro under Järvaveckan, kontakta Per Hammar

För deltagare som medverkar vid Almegas aktiviteter publicerar vi personuppgifter när vi annonserar våra program på sociala medier och Almegas och förbundens hemsidor.

Vem organiserar Järvaveckan?

Järvaveckan handlar om att minska avståndet mellan de folkvalda politikerna och medborgarna. Genom att locka partiledare från samtliga riksdagspartier och samhällsaktörer från många olika branscher, bidrar Järvaveckan till att öka förutsättningar för alla medborgare att engagera sig politiskt, delta aktivt i samhället och sätta sina prioriterade frågor på den politiska agendan.

Plats: Spånga IP (visa på karta)
Pris: gratis för besökare

Läs om organisationen bakom Järvaveckan på Järvaveckan.se