Kollektivavtal – vad får man för pengarna?

Står du och väger för eller emot kollektivavtal? Hör du till de som undrar vad får du som arbetsgivare ut av att teckna kollektivavtal och gå med i en arbetsgivarorganisation?  Då kan det vara bra att veta att kollektivavtal kan vara riktigt lönsamt även för dig som arbetsgivare.

Kollektivavtalens många och viktiga fördelar – till skillnad från lagstiftningen – är möjligheten att kunna anpassa avtalen efter branschernas olika behov och specifika förutsättningar.

Vi går igenom:

  • Kollektivavtalens branschanpassade villkor
  • Paketlösning – tjänstepension och försäkringar
  • Kompetensförsörjning och anställa från utlandet
  • Upphandling

Anmäl dig till Almegas kostnadsfria Afternoon tea

Vi bjuder på två spännande eftermiddagstimmar, där ni förutom värdefull kunskap, får en kort presentation av allt vad Almega kan göra för er. Mingla, nätverka och träffa samtidigt några av Almegas arbetsrättsexperter och näringspolitiskt sakkunniga.

Vi serverar Afternoon tea. Det finns kaffe också.


Medverkande:

Ulrika Kohlin, Chef Marknad och Utbildning, Almega Stockholm
Anders Lenhoff, Regionchef Almega Väst och Mitt
Jenny Sundberg, försäkringskonsult, Finfa Jönköping
Ulrica Dyrke, jurist och näringspolitisk expert med fokus på offentlig upphandling, Almega Stockholm

Välkommen!

Vid kostnadsfria tillfällen debiteras en avgift på 350 kronor vid ej föranmäld frånvaro.

Almega är Sveriges ledande arbetsgivarorganisation för tjänstesektorn. Vi har medlemsföretag som Google, Sodexo, ISS, PWC och många fler. Våra medlemsföretag verkar både i Sverige och globalt. Men den internationella konkurrensen är knivskarp. Då blir det allt viktigare att våra medlemsföretag kan få tag på rätt medarbetare med rätt kunskap. Det krävs också att arbetsmarknaden är flexibel för att de här företagen ska kunna verka, kunna anställa, kunna växa, kunna sälja och nå lönsamhet. Men framför allt för att tjänsteföretag ska kunna fortsätta vara den viktiga jobbmotor och tillväxtmotor i Sverige som den är idag.

Tillfällen

Plats

Svenskt Näringsliv
skolgatan 4

551 16 Jönköping