Live på Facebook: Vanligaste frågorna i arbetsgivarjouren

På onsdag kl 12.00, 29 april, är det dags för ännu ett avsnitt av Aktuellt med Almega, vår veckovisa lunchsändning på Facebook. Denna vecka har vi bjudit in två av våra arbetsrättsjurister, Mia Fransson och Anders Bergqvist, som kommer att prata om de vanligaste frågorna som kommer in till vår arbetsgivarjour just nu.

Läs även: Almegas jour – Få hjälp av Sveriges bästa arbetsrättsjurister

Som Sveriges ledande och största arbetsgivarorganisation för tjänsteföretag, stöttar vi varje dag våra 11 000 medlemmar i arbetsrättsliga frågor. Det gör vi bland annat via vår arbetsgivarjour, dit du som medlem kan ringa och mejla och få svar på sina frågor. De senaste veckorna har frågorna som kommit in till vår arbetsgivarjour skiljt sig mot hur det vanligtvis brukar se ut. Och de har varit många fler.

Träffa Mia Fransson och Anders Bergqvist, båda arbetsrättsjurister hos oss på Almega, som kommer att prata om de vanligaste frågorna som kommer in till vår arbetsgivarjour i spåren av coronakrisen. Hur gör man med semesterplanering för personer som är korttidspermitterade? Hur hanterar du som arbetsgivare riskgrupper? Vad händer med årets lönerevision? Hur ska du gå tillväga vid uppsägning på grund av arbetsbrist? Och mycket annat.

Har du frågor till Mia och Anders? Mejla till kommunikation@almega.se, eller posta dem direkt i feeden under sändningen på Facebook, så svarar vi på så många vi bara kan.

Följ oss på Facebook här. Hoppas att vi ses!

Aktuellt med Almega är en interaktiv kunskapsserie i liveformat skapad för arbetsgivare inom tjänstesektorn. Innehållet baseras på frågor som vi får in till vår arbetsgivarjour, samt som ställs av våra tittare under pågående sändning. Programmen är ett komplement till Almegas rådgivning i arbetsgivarfrågor, webbinarier, kommunikation i digitala kanaler och vårt politiska påverkansarbete.