Uppskjuten fakturering av medlemsavgifter

Vi vet att många av våra medlemmar har det svårt nu och vi vill inte betunga dem med utgifter just nu. Därför skjuter vi upp faktureringen av medlemsavgifterna för årets första halvår – från den 1 april 2020 till den 1 juni 2020, säger Thomas Erséus, vd för Almega.

Världen och Sverige befinner sig i en extraordinär situation, som har enorm effekt på hur vi lever och arbetar. Det är omöjligt att se de fulla konsekvenserna av den här krisen ännu. Det vi vet är att den drabbar oss alla.

Läget för företagen har dramatiskt försämrats i takt med att Sverige, Europa och stora delar av världen stänger ner. Många av våra medlemmar går på knä och måste ta till väldigt drastiska åtgärder för att överhuvudtaget överleva. Flera tusen medarbetare är varslade eller korttidspermitterade.

– Vi arbetar för högtryck för att kunna ge, er, våra medlemmar bästa möjliga stöd i denna tid av turbulens, i allt från påverkansarbete till rådgivning och stöd. Vi vill dessutom dra vårt strå till stacken och inte betunga med utgifter just nu. Därför skjuter vi upp faktureringen av medlemsavgifterna för årets första halvår – från den 1 april 2020 till den 1 juni 2020, säger Thomas Erséus.

Vi vet att ni har stora utmaningar framför er men vi finns här som er arbetsgivarorganisation för att stötta och hjälpa er. Hör av er – vi finns här för er!

 

Frågor och svar om faktureringen

Varför skjuter vi fram faktureringen av medlemsavgiften?
Vi gör det för att underlätta för våra medlemsföretag. Våra medlemsföretag befinner sig i en akut kris. Vi vill dra vårt strå till stacken och inte betunga med utgifter just nu. Därför skjuter vi upp faktureringen till 1 juni 2020.

Vad får jag i mitt medlemskap?
Det finns många fördelar med ett medlemskap i något av Almegas åtta förbund. Här kommer ett axplock av det vi kan hjälpa dig med:
– Rådgivning av Sveriges främsta experter inom arbetsrätt
– Tillgång till rådgivning online dygnet runt
Kostnadsfri hjälp vid förhandlingar och tvister
Kollektivavtal
Kurser och utbildningar för att bli en trygg och säker arbetsgivare: Nu anordnar vi digitala utbildningar för att hjälpa er i den krisade situationen.
Detta och mycket mer får du som medlem hos oss!

När kommer fakturan?
Fakturan för första halvåret av 2020 kommer att skickas ut den 1 juni.