Öppettider för arbetsgivarjouren

Jul, nyår och ledighet till trots – som medlem i Almega är du välkommen att ringa arbetsgivarjouren med dina frågor.

I jouren arbetar arbetsrättsjurister, avtalsexperter och förhandlare med många års erfarenhet. Arbetsgivarjouren (telefonrådgivningen) har öppet som vanligt alla vardagar under jul och nyår. Du når arbetsgivarjouren på telefonnummer: 08-762 69 90.

 

Måndag 23 december

Julafton

Juldagen

Annandagen

Fredag 27 december

Måndag 30 december

Nyårsafton

Nyårsdagen

Torsdag 2 januari

Fredag 3 januari

 

08.30-17.00

Stängt

Stängt

Stängt

08.30-17.00

08.30-17.00

Stängt

Stängt

08.30-17.00

08.30-17.00

Som medlem i Almega har du också stöd dygnet runt i form av vår kunskapsbank på webben – Arbetsgivarguiden. Här hittar du som arbetsgivare eller chef juridisk rådgivning och snabb och aktuell information om ditt eller dina kollektivavtal. Här finns även användbara mallar, checklistor och blanketter, samt svar på dina frågor kring pension, försäkringar, lön, lagar, arbetsmiljö och allt annat som rör dig i din roll som arbetsgivare och chef.

Logga in på Arbetsgivarguiden och läs mer.