Hoppa till innehåll

Sedan en tid tillbaka jobba vi mer med att erbjuda våra medlemmar mötesplatser för nätverksbyggande. I veckan träffades till exempel en grupp företagsledare och förbundsdirektörer på Almegas huvudkontor i Stockholm för att få inspiration och diskutera hur man leder i kris.

En av deltagarna var Alexandra Hagen som är VD på White: ”Det är helt avgörande att ha ett bra nätverk. Vi arbetsgivare har vi ju många frågor gemensamt att diskutera. Och som vd måste du ha jättebra kontakt med omvärlden och lägga mycket tid på att lyssna på vad andra gör och hur andra jobbar. Ofta kommer den bästa inspirationen från det mest oväntade hållet.”

AnnaCarin Grandin, VD på Coor Service Management

AnnaCarin Grandin som är VD på Coor Service Management höll med: ”Man är ganska ensam som vd och behöver träffa andra och diskutera med. Att få nya perspektiv hjälper ju en själv i ens egen bransch.”