Almegas speciella webbsida för avtalsrörelsen

Almega har lanserat en webbsida för Avtalsrörelsen 2016. Där hittar du nyheter som påverkar avtalsrörelsen. Särskilt fokus läggs på det som direkt rör tjänstesektorn men även andra nyheter som har med avtalsrörelsen att göra finnas där.

På sidan publicerar Almega även kommentarer kring avtalsrörelsen. Tanken är att vi snabbt ska kunna kommunicera hur avtalsrörelsen utvecklar sig.

– Vår ambition är att du som besökare alltid ska hitta nytt material om avtalsrörelsen när du besöker sidan. Därför kommer vi att uppdatera den så ofta som det går, säger Stefan Koskinen som är arbetsgivarpolitisk chef på Almega.

På sidan finns även en lönekalkylator där besökarna snabbt och enkelt kan ta reda på vad deras lön egentligen kostar arbetsgivarna, inklusive alla skatter och pensionsavsättningar. 

Sidan vänder sig till alla som är nyfikna på att veta mer om avtalsrörelsen och få både analyser och fördjupningar.

Du som är medlem och vill ha uppdaterad information om ditt specifika avtal ska även i fortsättningen besöka Arbetsgivarguiden här på almega.se. Där publiceras löpande information om förhandlingarna för ditt avtal.

Länk till avtalrorelsen.nu